Robert De Niro yeniden mafya babası oluyor: Aynı filmde iki başrolü birden üstlenecek

Robert De Niro yeniden mafya babası oluyor: Aynı filmde iki başrolü birden üstlenecek

Sinema tarihinin en büyük aktörlerinden Robert De Niro, beyazperdeye "Wise Guys" ismindeki gangster filmiyle dönüyor. İki Oscar ödülü sahibi aktör, filmde hikayeleri anlatılacak olan iki mafya babasını da canlandıracak.

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Robert De Niro, yeniden "mafya" dünyasına dönüyor. Usta aktör, "Wise Guys" adlı gangster filminde iki başrole de hayat verecek. Warner Bros. Discovery’nin yapımcılığını üstlendiği film, 20. yüzyılda kendi ailelerini yöneten suç patronları Vito Genovese ve Frank Costello'nun hikayesini anlatacak.

The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre, yönetmenliğini "Rain Men" filmiyle tanınan Barry Levinson'ın üstlendiği filmin senaryosunu ise De Niro'nun başrolünde yer aldığı "Goodfellas" filminin yazarlarından olan Nicholas Pileggi kaleme aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN