Sosyal medyada Kurak Günler krizi! Kurak Günler filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Sosyal medyada Kurak Günler krizi! Kurak Günler filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Kurak Günler’de çok fazla soru işareti bulunuyor. Çoğu kişi, film hakkında ayrıntılı bilgi için Google'da arama yapmaya başladı. Kurak Günler konusu nedir? Kurak Günler oyuncuları kimlerdir? Kurak Günler ne zaman çıkacak? Sorularının cevapları araştırma konusu oldu. Bu soruların yanıtlarına haberimizden göz atabilirsiniz…

Başarılı yönetmen Emin Alper'in geçtiğimiz günlerde vizyonda olan giren filmi "Kurak Günler" 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 9 ödüle layı görülerek büyük bir başarı yakaladı.

Birçok kişi filmin konusunu ve oyuncularını araştırıyor. Kurak Günler konusu nedir? Kurak Günler oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar…

KURAK GÜNLER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

"Kurak Günler", Yanıklar ilçesindeki kuraklık sorunuyla ilgilenmek üzere yeni atanan genç savcı Emre ile belediye başkanı ve kasabalılar arasındaki çatışmaları anlatıyor.

kurak günler

KURAK GÜNLER FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

İlk üç filmi "Tepenin Ardı", "Abluka" ve "Kız Kardeşler" ile uluslararası pek çok festivalde ödülleri toplayan Emin Alper'in bu yeni yapımının başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç rol alıyor.

Selahattin Paşalı - Emre

Ekin Koç - Murat

Selin Yeninci - Zeynep

Erol Babaoğlu - Şahin

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN