The Beatles filmi için ilk kareler paylaşıldı

The Beatles filmi için ilk kareler paylaşıldı

Müzik tarihinin en etkili gruplarından The Beatles’ı konu alan ve yönetmenliğini Sam Mendes’in üstlendiği film projesinden ilk kareler yayımlandı. Sony Pictures tarafından paylaşılan görsellerde, grubun dört üyesini canlandıran oyuncular ilk kez kostümleriyle görüldü. Dört ayrı film olarak tasarlanan yapımın 2028 yılında vizyona girmesi planlanıyor.

Müzik tarihine damga vuran The Beatles’ın hikâyesini anlatan ve yönetmenliğini Sam Mendes’in yaptığı film projesine dair ilk görseller kamuoyuyla paylaşıldı. Sony Pictures tarafından yayımlanan karelerde, grubun dört üyesini canlandıran oyuncular ilk kez kostümleriyle yer aldı.

Paylaşılan fotoğraflarda, Paul Mescal Paul McCartney’yi, Harris Dickinson John Lennon’ı, Barry Keoghan Ringo Starr’ı ve Joseph Quinn ise George Harrison’ı canlandırıyor.

DÖRT FİLM, DÖRT FARKLI BAKIŞ AÇISI

Projenin, tek bir film yerine dört ayrı yapım olarak planlandığı belirtildi. Her filmin, grubun bir üyesinin bakış açısına odaklanacağı ve hikâyenin bu perspektiften anlatılacağı ifade edildi. Bu yaklaşımın, The Beatles’ın müzik yolculuğunu ve grup içi dinamiklerini farklı açılardan ele almayı amaçladığı kaydedildi.

Image

2028’DE VİZYON PLANI

Sam Mendes imzalı The Beatles serisinin, uzun soluklu bir yapım süreciyle hazırlandığı ve filmlerin 2028 yılında sinemaseverlerle buluşmasının planlandığı bildirildi. Sony Pictures tarafından paylaşılan ilk kareler, proje hakkındaki merakı artırırken, serinin kapsamı ve anlatım biçimiyle müzik biyografileri arasında özel bir yerde konumlanmasının hedeflendiği aktarıldı.

ROLLERİN DAĞILIMI

Paylaşılan bilgilere göre oyuncu dağılımı şu şekilde:

yeni-proje-85-kopyasi-9.jpg
Paul McCartney rolünde Paul Mescal.
yeni-proje-85.jpg
Ringo Starr rolünde Barry Keoghan
yeni-proje-86.jpg
John Lennon rolünde Harris Dickinson.
yeni-proje-86-kopyasi.jpg
George Harrison rolünde Joseph Quinn.

İlk karelerle birlikte, The Beatles’ın sinema uyarlamasına dair görsel detaylar da ilk kez kamuoyuna yansımış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN