The Weeknd'e aynı gecede 10 ödül

The Weeknd'e aynı gecede 10 ödül

Bilboard dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde The Weeknd aynı gecede 10 ödül birden aldı. The Weeknd, Instagram hesabından dinleyicilerine teşekkür etti.

Bilboard dergisi tarafından ilk olarak 1990 yılında düzenlenen ve Billboard listelerine dayanarak verilen ödüllerin bu yılki sahipleri belli oldu.

THE WEEKND'E AYNI GECEDE 10 ÖDÜL

Nick Jonas’ın ev sahipliğinde eşi Priyanka Chopra’nın sunuculuğunda gerçekleşen törene birçok sanatçı katıldı. Geceye 10 ödül kazanan The Weeknd damga vurdu.

GRAMMY’İ ELEŞTİRMİŞTİ

Bu yıl gerçekleşen Grammy’de hiçbir kategoride aday gösterilmeyen The Weeknd, Grammy’nin artık yozlaşmış olduğuna dair açıklamalar yapmıştı. Billboard Müzik Ödülleri’nde 16 kategoriden aday gösterilen The Weeknd, geceden 10 ödülle ayrıldı.

DİNLEYİCİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kanadalı şarkıcı ödüllerle çekilmiş bir fotoğrafını Instagram profilinde paylaşarak dinleyicilerine teşekkür etti.

Son albümü ile gündem olan The Weeknd, 40 hafta boyunca listede ilk 10’da yer almış, Apple Music’te rekor kırmış, 2020 MTV Müzik Ödülleri’nden ve Amerikan Müzik Ödülleri’nden pek çok ödülle dönmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN