The Weeknd'in yeni albümü sosyal medyaya damga vurdu!

The Weeknd'in yeni albümü sosyal medyaya damga vurdu!

Kanadalı R&B yıldızı The Weeknd, bugün yayınladığı merakla beklenen yeni albümü 'Dawn FM' ile sosyal medyaya damga vurdu. Dinleyiciler, albüm yayınlandığı andan itibaren fikirlerini ve en beğendikleri şarkıları sosyal medyadan paylaşarak Twitter'da başlığı gündeme taşıdı.

Dünyaca ünlü Kanadalı R&B şarkıcısı The Weeknd (gerçek adıyla Abel Makkonen Tesfaye), son yılların en çok dinlenen isimlerinden. Ünlü şarkıcı, iki yıl önce yayınladığı After Hours albümüyle tüm zamanların en çok ödüllendirilen albümünü yapmayı başarmış ve Spotify gibi müzik platformlarda en çok dinlenen isim olmuştu. Hal böyle olunca bir sonraki albümü de büyük beklentiyle ve merakla bekleniyordu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Bugün The Weeknd'in son albümü 'Dawn FM'in yayınlanmasıyla bu beklentinin ne denli büyük olduğu açıkça anlaşıldı. Albüm yayınlandığı andan itibaren Twitter'da gündem oldu ve kullanıcılar sık sık albümle ilgili tweet atıp, düşüncelerini ve en beğendikleri şarkıları paylaştılar.

Yorumlardan bazıları şu şekilde:

- The Weeknd, bizi karanlıktan ışığa çekmeye mükemmel bir albümle gelmiş.

- Dawn FM, ayrı bir boyut olmuş o kadar kaliteli ki 2 yıla yakın beklediğimize değdi.

- 2022'nin şimdilik en iyi olayı #DawnFM oldu. Dükkanı kapattık. The Weeknd daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN