'Blinding Lights' şarkısı tüm zamanların bir numarası oldu

'Blinding Lights' şarkısı tüm zamanların bir numarası oldu

Kanadalı şarkıcı The Weeknd'in dördüncü stüdyo albümü After Hours'un ikinci single'ı olan ''Blinding Lights'' şarkısı Bilboard müzik listelerinde tüm zamanların en iyisi seçildi.

ABD'de yayımlanan haftalık müzik dergisi Billboard, “Blinding Lights”şarkısının 90 hafta boyunca ilk 100’de yer aldığını açıkladı. Billboard 100 listesi, son 63 yıldır yapılıyor.

The Weeknd’in şarkısından önce, tüm zamanların bir numaralı şarkısı unvanı, 1960’ların hit şarkısı “The Twist”indi.

Aslen adı Abel Tesfaye olan The Weeknd’in Blinding Lights şarkısı 2019’un kasım ayında çıkmıştı. Eylül 2021’de şarkı, Spotify’da 2.5 milyar kez dinlemişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN