The Weeknd'e 'epilepsi' yasağı

The Weeknd'e 'epilepsi' yasağı

Kanadalı şarkıcı The Weeknd’in yeni şarkısı için hazırlanan videosu, epilepsi hastaları için tehlikeli olduğu gerekçesiyle sinemalardan kaldırıldı.

Kanadalı şarkıcı The Weeknd’in IMAX ile yaptığı anlaşmada, yeni çıkacak olan teklisi 'Take My Breath' için hazırlanan bir video, "The Suicide Squad: İntihar Timi" filminin gösterimleri sırasında ön izlemesini yapacaktı. Ancak, IMAX sinemalarında izleyiciyle buluşan filmin öncesinde gösterilecek olan video, içinde nöbetleri tetikleyebilecek “yoğun flaş ışıkları” yer aldığı gerekçesiyle gösterimden çekildi.

Variety'nin haberine göre, tekli ayrıca, Team USA Tokyo Olimpiyatları'nda bu yılın en iyi atlet kadınlarını gösterirken de tanıtıldı.

Cuma günü çıkacak olan şarkı, beşinci stüdyo albümünden yayınlanan ilk tekli olacak. Sanatçı, GQ dergisine verdiği röportajda yeni albümü için, “Bu, her zaman yapmak istediğim albümdü” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN