Maher Zain, klip çekimi için İstanbul'u tercih etti

Maher Zain, klip çekimi için İstanbul'u tercih etti

Zain, 12 Mayıs'ta müzikseverlerin beğenisine sunacağı şarkısı "Huwa Ahmedun'un klip çekimlerini Kız Kulesi, Sultanahmet Cami, Ortaköy Cami, Galata Kulesi ve Galata Köprüsü'nde yaptı.

Şarkılarını 6 dilde seslendirmesiyle tanınan Lübnan kökenli İsveçli Müslüman şarkıcı Maher Zain, son albümünün klip çalışması için İstanbul'a geldi. Kız Kulesi, Sultanahmet Cami, Ortaköy Cami, Galata Kulesi ve Galata Köprüsü'nün kullanıldığı, bir hafta süren klip çekimlerinde 23 kişilik ekip görev aldı.

Maher Zain, 12 Mayıs'ta tüm dünyada müzikseverlerin beğenisine sunacağı şarkısı "Huwa Ahmedun'un klibi için İstanbul'un tarihi mekanlarını tercih etti.

''İSTANBUL BENİ BÜYÜLÜYOR''

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zain, İstanbul'a olan sevgisi ve hayranlığını belirterek, "İstanbul beni büyülüyor. Bu güzel şehir benim huzur ve maneviyat duygularımı besliyor. Burada olmaktan çok mutluyum. İstanbul çok güzel" değerlendirmesinde bulundu.

Zain, İslam aleminde "Thank You Allah", "Forgive Me", "Ya Nabi Salam Alayka" ve "Maşaallah" gibi eserleriyle tanınıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN