MasterChef Deniz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Deniz Aktuğ’un yaptığı yemeği Acun da beğendi

MasterChef Deniz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Deniz Aktuğ’un yaptığı yemeği Acun da beğendi

MasterChef yarışmasında son 16 turu için yarışan Deniz Aktuğ’un Miami’den geldiğini öğrenen TV8’in patronu Acun Ilıcalı, stüdyoya girerek; yarışmacının yaptığı yemekleri tattı. Stüdyoda yaşanan bu komik anların ardından, ‘’MasterChef Deniz Aktuğ kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir?’’ soruları sosyal medyada gündem oldu.

Elemelerde yaptığı yemeğin Acun Ilıcalı tarafından da beğenilmesinin ardından dikkat çeken MasterChef Deniz Aktuğ’un eşi Kolombiyalı. Çift, Miami’de birlikte yaptıkları suşi ve Japon yemeklerini food track yöntemiyle satıyor.

MASTERCHEF DENİZ AKTUĞ KİMDİR?

1993 doğumlu olan Deniz Aktuğ, aslen Antalyalı ve Kolombiyalı eşi ile beraber 3 senedir Miami'de food track (yemek arabası) ile suşi ve Japon mutfağı üzerine yemekler hazırlayarak geçimini sağlıyor. Tek hayali Miami'de Türk restoranı açmak olan Deniz Aktuğ, hazırladığı midye tarifi ile MasterChef Türkiye elemelerine katıldı. Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'dan evet oyları alarak turu geçmeyi başaran Deniz Aktuğ, TV8'in patronu Acun Ilıcalı ile de tanışma şerefine nail oldu.

ACUN, MİAMİ’DEN GELDİĞİNİ DUYUNCA STÜDYOYA GİRDİ

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, şeflerin Deniz Aktuğ'un yaptığı yemeği tattığı esnada stüdoya girerek, kanalda toplantıda olduğunu ve Miami’den yarışmacı olduğunu öğrenince apar topar buraya geldiğini söyledi.

Şeflerle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle el sıkışmak yerine dirsek vuran Ilıcalı, Avustralya'da yaşamını sürdüren şef Somer Sivrioğlu'na Türkiye'ye dönmekte zorluk yaşadığı için takıldı.

Somer Sivrioğlu’nun yerine İrem Kanan’ı koyacaklarını ve bunun da jokerlikte son boyut olacağını ifade eden Acun Ilıcalı, yaptığı esprilerin ardından Deniz Aktuğ’un yaptığı yemeklerin tadına baktı.

Tattığı yemeğin ardından yemeği yapanın güzel şeyler yapacağını düşündüğünü kaydeden Acun Ilıcalı, risk aldığını ve risk alan insanları sevdiğini belirterek, ekmeği çok beğendiğini söyledi.

Şef Mehmet Yalçınkaya, Deniz’den daha iyiler olduğunu ve düellolarda onu görmek istemediğini aktararak, olumsuz oy kullandı.

Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’dan ‘evet’ oyu alan Deniz’in bir üst tura çıkmasına da en çok Acun Ilıcalı sevindi.

MASTERCHEF'İN TÜM YARIŞMACILARI İÇİN TIKLAYIN

Deniz’in elenmesi hâlinde, ‘Acun Ilıcalı gelerek, yarışmacının başını yaktı’’ söylentilerinin çıkabileceğini öne süren Acun Ilıcalı, ‘’En az senin kadar çok sevindim. Umarım aylar sonra seni burada finalde görürüz’’ diyerek, yarışmacıyı tebrik etti.

Deniz Aktuğ’un Kolombiyalı eşini de programa davet eden Acun Ilıcalı, Deniz’den eşini üçlü düelloya getirmesini ve suşi yapmasını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN