Melis Danişmend'in ekran macerası kısa sürdü

Melis Danişmend'in ekran macerası kısa sürdü

Şarkıcılığın yanı sıra gazetecilik de yapan Melis Danişmend, yayın hayatı kısa süren Olay TV'de her akşam 'Kültür Sanat' programıyla izleyenlerle buluştu. Müzik, sinema, tiyatro, kültür-sanat camiasından güncel haberler her akşam ekranlara geldi. İşte, Melis Danişmend biyografisi...

Olay TV'de her akşam yayınlanan 'Kültür Sanat' programıyla ekranlara geri dönen Melis Danişmend, şarkıcı ve gazeteci kimliğini bir araya getirerek kültür-sanat gündemini ekranlara taşıdı. Özel röportajlar ve güncel haberlerin yer aldığı program, hafta içi her gün saat 18.30'da izleyenlerle buluştu.

MELİS DANİŞMEND'İN HAYATI

18 Aralık 1977 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Şarkıcılık, söz yazarlığı ve gazetecilik yaptı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Lise yıllarında okul grubuyla başladığı müzik çalışmalarını 2002'de Üçnoktabir'e katılarak sürdürdü. 2007'de 'Sabaha Karşı' adlı ilk albümünün yayınlayan, 2009'da ise dağılma kararı alan grubun ardından kendi şarkıları üzerinde çalışmaya başlayan Melis Danişmend, Kasım 2010'da akustik gitar ve piyanonun ağırlıkta olduğu, davulun ise hiç yer almadığı 'Daha Az Renk'i yayınladı.

Ocak 2013'te çıkan ikinci albümü 'Biraz Gülmek İstiyordum'u beraber sahne aldığı grubuyla vokal da dahil olmak üzere hücum kayıt tekniğiyle canlı olarak kaydetmeyi tercih eden Melis Danişmend'in üçüncü albümü 'Ve Ev' 2016 ilkbahar aylarında yayınlandı.

melis-danismend.jpg

Müzik otoriteleri tarafından kendi şarkılarını yazan en başarılı müzisyenler arasında gösterilen sanatçı, müzik kariyeriyle birlikte gazeteciliği de sürdürmeye devam ediyor. Daha önce Vizyon, Radikal, Sabah, Rolling Stone Türkiye ve InStyle Türkiye gibi dergi ve gazetelerde muhabir, editör, yazı işleri müdürü konumlarında çalışan, yazılar yazan, bir dönem televizyon ve radyo programları da hazırlayan Melis Danişmend, şu anda Gazete Kadıköy ve redbull.com için yazılar yazdı.

2020 yılında Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu Olay TV'de 'Kültür Sanat' programını hazırlayıp sundu.

ÖZEL YAŞAMI

1977 doğumlu olan Melis Danişmend, 2020 yılı itibariyle 43 yaşındadır ve bekardır.

Melis Danişmend 1.68 cm boyunda ve 53 kilo ve yay burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @melisdanismend kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN