Nijerya'da korsan saldırısı: İsviçre bandıralı gemiyi rehin aldılar

Nijerya'da korsan saldırısı: İsviçre bandıralı gemiyi rehin aldılar

İsviçre bandıralı bir yük gemisinin 19 kişilik mürettebatından 12’si, Nijerya karasularında korsanlar tarafından Cumartesi günü rehin alındı.

Massoel Gemicilik’e ait, MV Glarus adlı buğday yüklü gemi, Lagos’tan Nijerya’nın Port Harcourt kentine doğru yol alırken Nijerya karasularında Boony Adası’nın 45 deniz mili açığında korsanlar tarafından saldırıya uğradı.

Massoel Gemicilik’ten yapılan açıklamada, korsanların 19 kişilik mürettebatın 12’sini rehin aldıkları, geminin iletişim araçlarının büyük bir kısmına zarar verdikleri ve uzmanların, rehin alınan mürettebatın hızlı ve güvenli bir şekilde salıverilmesini sağlamak için yolda olduklarını duyuruldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN