Pelin Portakal kimdir? Pelin Portakal ile Fatih Portakal akraba mı?

Pelin Portakal kimdir? Pelin Portakal ile Fatih Portakal akraba mı?

Pelin Portakal kimdir? Corona virüs (koronavirüs) nedeniyle yurt dışından Türkiye'ye getirilen Türk vatandaşları çeşitli illerde 14 gün süreyle karantina altına alınırken, Pelin Portakal adlı şahsın sosyal medyadan, yerleştirildiği Bingöl ile ilgili alaycı ifadeleri, tepki topladı. Hakkında soruşturma açılan Pelin Portakal merak konusu oldu. Peki, Pelin Portakal ile Fatih Portakal akraba mı, ilişkisi var mı? İşte detaylar...

Sosyal medyada gündem olan 'Pelin Portakal ile Fatih Portakal akraba mı?' Corona virüs (koronavirüs) salgın hastalığı nedeniyle Macaristan'dan yurda getirilen Türk vatandaşları içerisinde bulunan Pelin Portakal hakkında, karantina için götürüldüğü Bingöl şehriyle ilgili sosyal medya paylaşımı dolayısıyla soruşturma başlatıldı. 'Pelin Portakal kimdir?' sorusu, internet kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Gazeteci 'Fatih Portakal ile Pelin Portakal akraba mı, ikisi arasında ilişki var mı?' sorusunun yanıtını sayfamızda bulabilirsiniz...

PELİN PORTAKAL HAKKINDA SORUŞTURMA

Corona virüs (koronavirüs) salgını öncesinde yurt dışında bulunan ve Türkiye'ye dönmek isteyen Türk vatandaşlarının yurda getirilmesi işlemleri sürüyor. Yurt dışından getirilen vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı'nın çeşitli illerde yer alan öğrenci yurtlarında hazırladığı karantina odalarına yerleştirilerek 14 gün süreyle burada tutuluyorlar. Bu kapsamda yurt dışından gelen uçakta yer alan 123 kişi, Bingöl'de hazırlanan binada karantina altına alındı. Macaristan'dan yurda gelen Pelin Portakal adlı Türk vatandaşı, sosyal medya hesabından Bingöl şehri ile ilgili "Pasaportumdan bu kara lekeyi nasıl silebilirim?" ifadelerini yazarak, küfür anlamına İngilizce bir kelimeye yer verdi. Bunun paylaşımın ardından sosyal medyada sert tepki alan Pelin Portakal hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, "Dün gece Macaristan'ın başkenti Budapeşte'den Bingöl'e gelen uçakta yer alan ve karantina altında bulunan Pelin Portakal adlı şahıs hakkında paylaşımı sebebiyle halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama suçundan soruşturma başlatılmıştır" denildi.

PELİN PORTAKAL KİMDİR?

Covid-19 tedbirleri kapsamında yurt dışından Bingöl'e getirilerek karantina altına alınan Pelin Portakal'ın hayat hikayesi merak edildi. Sosyal medya hesabından Bingöl'le ilgili aşağılayıcı ifadeler kullanan Pelin Portakal, kamuoyundan tepki çekti. Olayın ardından Pelin Portakal, sosyal medya hesabını kapattı. Pelin Portakal hakkında başka bilgi bulunmuyor. Pelin Portakal ile ilgili başka bilgilere ulaşıldığı zaman haberimiz güncellenecektir.

FATİH PORTAKAL İLE PELİN PORTAKAL AKRABA MI?

Bingöl kentine aşağılayıcı ifadeler kullanan Pelin Portakal ile Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın akraba olup olmadığı merak konusu oldu. Pelin Portakal'ın Fatih Portakal ile bir bağlantısının olup olmadığı henüz bilinmemektedir.

FATİH PORTAKAL KİMDİR? TIKLAYIN

FATİH PORTAKAL'IN EŞİ ARMAĞAN PORTAKAL KİMDİR? TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN