Phoebe Waller-Bridge, "Indiana Jones 5" filminin kadrosunda

Phoebe Waller-Bridge, "Indiana Jones 5" filminin kadrosunda

Fleabag'in yaratıcısı ve Emmy ödülü oyuncu Phoebe Waller-Bridge, "Indiana Jones 5" filminin kadrosunda olacağını açıkladı. Filmin gösterim tarihi 29 Temmuz 2022 olarak planlanıyor.

Lucasfilm, "Fleabag" dizisinin yaratıcısı ve Emmy ödüllü oyuncu Phoebe Waller-Bridge'in "Indiana Jones 5" filminin kadrosuna katılacağını duyurdu. Bridge, filmde Harrison Ford'la başrolü paylaşacak.

Filmin yönetmenliğini Steven Spielberg'den devralan James Mangold bir "rüya ekibi" ile çalışmaktan heyecan duyduğunu söyleyerek, "Steven, Harrison, Kathy, Frank ve John benim artistik kahramanlarımdır. Buna Phoebe gibi göz kamaştırıcı bir oyuncu ve inanılmaz bir yaratıcı sesi ekleyip, onun sete getireceği kimyayı düşündüğünüzde Indiana Jones kadar şanslı hissediyorum" dedi.

Indiana Jones serisinin 5. filmi olacak olan ve henüz ismi açıklanmayan film, 2008 tarihli "Kristal Kafatası Krallığı"nın devamı niteliğinde olacak. Filmin gösterim tarihi 29 Temmuz 2022 olarak planlanıyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN