Mafya liderini Kovid-19 ele verdi

Mafya liderini Kovid-19 ele verdi

Tehlikeli suçlar listesinde yer alan Ndrangheta mafyası lideri Francesco Pelle, Kovid-19 olunca tedavi gördüğü hastanede yakalandı.

İtalyan polisinin en tehlikeli suçlular listesinde yer alan,14 yıldır aranan Ndrangheta lideri Francesco Pelle Portekiz'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede yakalandı.

Reggio Calabria jandarma ekipleri, 43 yaşındaki mafya lideri Francesco Pelle'yi pazartesi sabahı I-Can (‘Ndrangheta'ya karşı Interpol İşbirliği) projesi işbirliği ve Portekiz polisinin desteği ile Lizbon'da yakalandığını duyurdu. 

KOVİD-19 ELE VERDİ

En son 2019 yılında Milano'da izini kaybettiren mafya liderinin, Kovid-19 tedavisi için Lizbon Sao José Hastanesi'ne gittiği tespit edildi. Mafya liderinin tedavi gördüğü sırada yakalandığı duyuruldu.

Pelle hakkında, 2006 yılında San Luca'da farkı mafya ailelerinin karıştığı bir kan davasında, onlarca kişinin öldüğü ve bir çocuk dört kişinin yaralandığı bir çatışma nedeniyle kesinleşmiş ömür boyu hapis cezası bulunuyordu.

EV HAPSİNDEN KAÇMAYI BAŞARMIŞTI

2006 yılında omuriliğinden vurularak tekerlekli sandalyeye mahkum olan mafya lideri, San Luca katliamının intikamı olarak görülen, Almanya'nın Duisburg kentinde 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan bir çatışmadan sağ olarak kurtulduktan sonra 2008 yılında İtalya'nın Pavia kentinde bir klinikte tedavi görürken yakalanmış ve yargı önüne çıkarılmıştı.

Francesco Pelle, Milano Temyiz Mahkemesi'nde görülen davası sırasında ev hapsinde tutulurken kaçmayı başarmıştı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN