Prof. Dr. Şükrü Beydemir kimdir kaç yaşında ve nereli? Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine rektör olarak atandı

Prof. Dr. Şükrü Beydemir kimdir kaç yaşında ve nereli? Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine rektör olarak atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan atama kararı, Resmî Gazete'de yayımlandı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne de Prof. Dr. Şükrü Beydemir atandı. Peki Şükrü Beydemir kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Tüm bilgiler karar.com'da...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Şükrü Beydemir'in hayat hikâyesi merak edilir oldu. Prof D. İbrahim Taş'ın rektörlük süresinin dolmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmî Gazete'de yayımlanan kararla bu göreve Prof. Dr. Şükrü Beydemir getirildi.

PROF. DR. ŞÜKRÜ BEYDEMİR KİMDİR?

Prof. Dr. Şükrü Beydemir, 10 Ekim 1972'de Eskişehir'de doğdu. 1995'te Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kimya Bölümü'nden mezun olan Şükrü Beydemir, Yüksek Lisans ve Doktorasını Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı.

Uzun yıllar Atatürk Üniversitesi'nde çalışan Şükrü Beydemir, 2012 yılında profesör oldu. Şükrü Beydemir, 2016'da Anadolu Üniversitesi Ezcacılık Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak göreve başladı.

Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan ve 4 Mart 2020 tarihinde Resmî Gazete'de yayımlanan kararla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'ne rektör olarak atandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN