Profesyonel sörfçü köpek balığı saldırısından kıl payı kurtuldu

Avustralyalı profesyonel sörfçü Matt Wilkinson'ın büyük beyaz köpek balığı saldırısından kıl payı kurtulduğu anlar, drone ile görüntülendi. Görüntülerde suyun altından hızla Wilkinson'a yaklaşan köpek balığı, son anda saldırmaktan vazgeçip uzaklaşıyor.

Avustralyalı profesyonel sörfçü Matt Wilkinson, yaklaşık 2.5 metre boyundaki bir büyük beyaz köpek balığı tarafından takip edildi. Wilkinson tehlikeyi fark etmezken olay ‘drone’un kamerasına takılan görüntülerle tespit edildi.

'BİR SU SIÇRAMASI VE SES DUYDUM'

Surf Life Saving NSW’ya bir açıklamada bulunan Wilkinson, 'Bir su sıçraması ve ses duydum, etrafa baktım ancak bir şey göremedim. Drone’u kontrol edenler bana tehlikeli bir köpek balığının yakınlarımda dolaştığını ve derhal sahile dönmem gerektiğini söyledi' dedi.

'SON ANDA VAZGEÇMİŞ GİBİ DURUYOR'

Wilkinson, 'Sahil güvenlik görüntüleri bana gösterdi ve ben farkına varmazken bana aslında ne kadar yaklaştığını orada gördüm. Suyun içindeki bacağımı hedef almış ancak son anda vazgeçmiş gibi duruyor' ifadelerini kullandı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN