Rasim Öztekin'e veda... İlk tören Ses Tiyatrosu'nda

Türkiye, usta tiyatrocu Rasim Öztekin'in uğurladı... Öztekin için ilk tören Ses Tiyatrosu'nda düzenlendi. Buradaki törenin ardından Öztekin, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 62 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin, son yolculuğuna uğurlandı.

Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen törenin ardından Öztekin, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Sanatçının eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin ve kızı Pelin Öztekin'in taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine çok siyasetçi ve ünlü isim de katıldı.

01.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Öztekin'in Türk tiyatrosunun en sevilen simalarından biri olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Çok kıymetli bir isimdi, minnetle anıyoruz. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. Ama şu bir gerçek ki onu hatırladıkça ruhumuzda, kalbimizde yüzümüzde bir tebessüm olacak. Yolu açık olsun."

02.jpg

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan da Öztekin'in vefatının sanat dünyası için çok acı bir kayıp olduğunu belirterek, "Çok iyi bir arkadaş, güzel bir insandı. Çok fazla seveni vardı. Herkesin başı sağ olsun. Anılarımızda güzelliğini ve ustalığını yaşatmaya çalışacağız. Allah gani gani rahmet eylesin." dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Rasim Öztekin'in Türk bayrağına sarılı naaşı cenaze aracına taşındı. Öztekin'in cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

03.jpg

01-002.jpg

02-002.jpg

03-002.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN