Reina saldırısıyla ilgili Kayseri'de 1 Uygur Türkü gözaltına alındı | Son dakika haberleri

Reina saldırısıyla ilgili Kayseri'de 1 Uygur Türkü gözaltına alındı | Son dakika haberleri

İstanbul Ortaköy’deki gece kulübüne yılbaşı gecesi terör saldırısı düzenleyen DEAŞ’lı Abdulqodir Masharipov ile iltisakı bulunan kişilerle irtibatı olduğu değerlendirilen 1 kişi Kayseri’de yakalandı

Yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy'deki Reina adlı gece kulübünde düzenlenen silahlı saldırının faili DEAŞ’lı terörist Abdulgadir Masharipov ile ilişkili olduğu gerekçesiyle Doğu Türkistan asıllı 26 yaşındaki Mansuer Mijiti, Kayseri polisince gözaltına alındı

LOJMANDA YAKALANDI

İstanbul'da sürdürülen soruşturma çerçevesinde Kayseri polisi, yakalanan Reina katilamcısı Özbek Abdulgadir Masharipov ile ilişkili olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan kişilerle irtibatlı olduğu değerlendirilen şüpheli Doğu Türkistan asıllı Mansuer Mijiti Kayseri'de, Uygur Türkleri’nin kaldığı Melikgazi ilçesindeki devlet lojmanlarında Terörle Mücadele ekiplerince (TEM) yakalanarak gözaltına alındı.

İSTANBUL HÜCRESİ İLE İRTİBAT

DHA'nın haberine göre Zanlının evinde yapılan aramada dijital materyallere el konuldu. Zanlının, İstanbul'daki DEAŞ hücresiyle bağlantılı ve halen firarda olan bir zanlıyla irtibat halinde olduğu ifade edildi.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN