Rögara attığı havai fişek bomba gibi patladı

Rögara attığı havai fişek bomba gibi patladı

Çin’de küçük bir çocuk, elindeki yanan havai fişeği bir rögara atınca patlamaya neden oldu. Çocuğun yara almadan kurtulduğu o patlama ise çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Güvenlik kamerasınca kayda alınan görüntüde, küçük bir çocuğun, elinde yanan havai fişeklerle rögara doğru yürüdüğü görülüyor. Ardından çocuk elinde taşıdığı havai fişekleri rögara kapağından içeri atıyor. İçeride biriken gazın patlaması sonrası rögar kapağı ve kaldırım taşları havaya fırlıyor. Ortalığı kaplayan toz bulutu arasında çocuğun kaçtığı görülüyor. Patlamayı gören çevredekiler ise neler olduğunu anlamak için olay yerine toplanıyor.

DAHA ÖNCE DE BİR ÇOK KEZ YAŞANDI

Çin'de çocukların eğlence olarak gördüğü bu tehlikeli alışkanlık daha önce de bir çok kez kamera görüntülerine yansımıştı. Bazı çocukların metrelerce savrulduğu görüntüler mevcut. Çocukların eğlence olarak gördüğü bu alışkanlık için yetkililer sürekli olarak uyarılarda bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN