Rus modelden ülkesini zora sokacak iddia! Korona ölümlerini gizliyorlar

Rus modelden ülkesini zora sokacak iddia! Korona ölümlerini gizliyorlar

Olga Kagarlitskaya isimli genç Rus model, koronavirüs nedeniyle vefat eden babasının cenazesini almak için girdiği morgda, resmi olarak açıklanandan daha fazla ölü olduğunu iddia etti.

Rus model Olga Kagarlitskaya, Samara kentinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden babasının cenazesini almak için girdiği morgdan fotoğraflar paylaşıp, yetkililerin gerçek ölüm sayılarını gizlediğini ileri sürdü.  

KORONA HASTALARINI TAŞIRKEN ENFEKTE OLDU 

İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre; 37 yaşındaki Kagarlitskaya, Rusya'nın güneybatısındaki Samara şehrinde doktor olarak görev yapan ve hastaları ambulansla hastaneye taşırken enfekte olarak, vefat eden babasının cenazesini teslim almak üzere morga girdi.  

rus-model-morg.jpg

"AÇIKLANANDAN DAHA FAZLA ÖLÜ VAR"

Bu sırada ceset torbalarını görmesini engellemeye çalışan sağlık personellerini gören genç manken,  bu durumu umursamayak içeri girdi. Sosyal medya hesabı üzerinden o anlara ait bir video yayınlayan Kagarlitskaya, “Samara'da resmi istatistiklerimize göre yedi ölü var. Fakat burada yediden fazla var" ifadesini kullandı. 

Kagarlitskaya, ziyareti sırasında morg personelinin 50'yi aşkın cesetle ilgilendiklerini iddia etti.  

"TAZMİNAT ÖDEMEMEK İÇİN GERÇEKLERİ GİZLİYORLAR"

Kendi giyim markası olduğu belirtilen Rus model, devletin ailelere yaklaşık 230 bin lira tazminat ödememek için babası gibi görev başında koronavirüs sonucu ölen sağlıkçıları gizlemeye çalıştığını savundu. 

RUSYA’DA SON DURUM  

Rusya'da bugün korona nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 352 olarak duyuruldu. Vaka sayısı ise 22 bin 572 olarak kayıtlara girdi. 

Koronavirüs salgınının başından bu yana Rusya'da ölenlerin sayısı ise 33 bin 186 oldu.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN