59 yaşında tek bir karışığı bile yok! Botoks etkili sırrını Tiktok'tan açıkladı: Bir kabın içerisine buz koyun sonra...

59 yaşında tek bir karışığı bile yok! Botoks etkili sırrını Tiktok'tan açıkladı: Bir kabın içerisine buz koyun sonra...

Hem erkeklerin hem de kadınların en önem verdiği konular arasında yer alan cilt bakımı uygulayacağınız bazı ufak yöntemler sayesinde hem daha zahmetsiz hem daha ekonomik hale gelebiliyor. Öyle ki TikTok’ta bir kullanıcı cildinin nasıl bu kadar güzel göründüğüne ilişkin sırrını paylaştı. İşte o tüyo…

Dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’ta günlük hayata uyarlanabilecek birçok video çekiliyor. Bu doğrultuda cilt bakımı videolarıyla bilinen ve bu platformda binlerce takipçiye sahip olan Gigi isimli bir kadın, cam gibi kusursuz ve kırışıksız cildinin nasıl olduğunu anlattı. Görenler dolgu ya da botoks sansa da 59 yaşındaki Gigi, hiçbir zaman botoks ve dolgu kullanmadığını açıkladı.

capture-20240208143810366.jpg

CİLDİNİ GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Sabah’ta yer alan habere göre, Tiktok hesabını cilt bakımı tüyoları paylaşmak için kullanan Gigi, 186 binden fazla takipçiye sahip. Dolayısıyla paylaştığı videolar büyük ilgi çekiyor. Son olarak paylaştığı bir videoda ise “"Kimsenin size bahsetmediği cilt bakımı ipuçları. Soğuk su terapisi cilde çok iyi geliyor ve gözle görülür bir fark yaratacak” diyerek takipçileri ile kendi sırlarını paylaştı.

capture-20240208143906790.jpg

SOĞUK SU TERAPİSİ İLE DAHA CANLI CİLT

Gigi İsimli kadın paylaştığı videoda cildin taze ve genç görünmesini sağla almak amacıyla yaptığı soğuk su terapisinden söz etti. Paylaştığı videoda harika bir cilt sahibi olmak isteyenlerin bu uygulamayı kesinlikle yapması gerektiğini ve haftada 2 kez aksatmaması gerektiğini belirtti. Cildin her gün temizlediğini, peeling yaptığını, bakımını aksatma adını ifade eden Gigi, araç haftada 2 defa yüzünü dondurucu soğuk suya batırdığını söyledi.

capture-20240208143916093.jpg

ADIM ADIM RUTİNİNDEN SÖZ ETTİ

Günlük cilt bakım rutinini anlatan 59 yaşındaki kadın cildini önce 2 defa bir temizleyici yardımıyla temizlediğini ardından yüzündeki temizleyiciyi ıslak ya da sıcak bir bezle sildiğini ifade etti. Cildini temizledikten sonra kesinlikle peeling yaptığını söyleyen Gigi, ciltte oluşan gözenekleri temizlemek ve kalıntılardan kurtulmak için peeling yapmanın önemli bir aşama olduğunu belirtti. Peeling sonrasında ise gözünüzü çok soğuk yada buzlu bir suya bastırmanız gerektiğini ifade eden kadın, yüzünüzü kurulmadan önce 5 saniye buzlu suda bekletmeniz gerektiğini açıkladı.

capture-20240208143922174.jpg

Cildini buz banyosu sonrasında kurgulayan kadın C vitamini aldığını daha sonra güneş kremi ve nemlendirici sürdüğünü söyledi. Bu uygulamayı 30 gün boyunca süreklilik arz edecek bir şekilde yaptığınız takdirde çok güzel sonuçlar alacağınızı belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN