Açlığınızı bu basit yöntemle bastırın sürekli fit kalın! Ünlü yıldızların basit yöntemi ifşa oldu

Açlığınızı bu basit yöntemle bastırın sürekli fit kalın! Ünlü yıldızların basit yöntemi ifşa oldu

Yemek yediğinizde ve kısa bir süre sonra hala iştahınızın açık olduğunu hissetmek kötü bir durumdur. Yeterince yediğinize eminsiniz, ancak hemen atıştırmak isteğiyle karşılaşıyorsunuz. Yediğinizden sonra daha fazla yemek yeme isteği sizi kilo almaya sevk eder, çünkü ne kadar çok yerseniz, o kadar çok istersiniz. Bu sadece sizin başınıza gelmiyor, ünlülerin de başına geliyor. Ünlüler bu sorunu nasıl çözüyor? İşte basit çözümü...

Daha fazla açlık atağı geldiğinde ve sürekli olarak buzdolabını açma ihtiyacı hissettiğimizde kötü bir durumla karşı karşıyayız. Bu aynı zamanda yeterli miktarda kahvaltı veya öğle yemeği yemediğimiz için de olur. Gece boyunca televizyonun karşısında oturduğumuzda ise, bizi rahatsız eden bu açlık hissini gidermek için her şeyi abartarak tüketiyoruz.

Sonra başarısız plaj denemesi için pişman olmak ise anlamsızdır. Eğer bir uçurumun dibindeyseniz tartı sonucunu görmek kaçınılmazdır. Önemli olan, tartının doğru zamanda yapılmasıdır. Oruç diyeti gibi diyetler yapmaya zorlanmamız gerekmektedir. Açlık hissi sürekli olan ve sadece bizim başımıza gelmeyen bir problem, birçok kişi için de ortaktır. Hollywood yıldızlarından başlayarak. Ancak sürekli açlık hissini yenmek için bazı küçük sırları vardır. İşte neler oldukları.

ÜNLÜ YILDIZLAR BU YÖNTEMLE KRİZLERİ ATLATIYOR

Hollywood yıldızlarının açlık ataklarına karşı mücadele etme yöntemleri ile ilgili bilimsel dergilerde daha önce ilginç bir makale yayınlandı. Örneğin, Cameron Diaz'ın açlık atağını sakız çiğneyerek yenmeyi tercih ettiği söyleniyor.

Öte yandan, Liz Hurley meyve suları ve smoothieleri tercih ederken, Beckham'ın yeşil çay içmeyi tercih ettiği söyleniyor. Ancak bilim insanları, bu yöntemlerin ne kadar etkili olduğunu sorguluyor. Özellikle meyve suları içme konusunda.

BU YÖNTEMLERİ DENERKEN DİKKATLİ OLUN

Bunların bir sınırlaması olduğunu belirtmek gerekir, yani bunlar sıvılardır. Bu da doygunluk hissinin kısa süreceği anlamına gelir. Bu durumda, bilim insanları, kabuğu yıkanmış bir meyve yemeyi önerir. Liflerle birlikte alınan meyve, açlık hissini bastırır.

Sakız çiğnemek ise tam tersi etkiye sahiptir. Mideyi aldatan sindirim suları üretir ve mideye yiyecek aldığını düşündürür. Bu da açlık hissini artırır. Yeşil çayın da iştahı bastırma avantajı vardır, ancak tam anlamıyla doyurucu bir etkisi yoktur.

AÇLIĞINIZI BU BASİT YÖNTEMLE BASTIRIN SÜREKLİ FİT KALIN! ÜNLÜ YILDIZLARIN BASİT YÖNTEMİ İFŞA OLDU

İtalyan'ın en ünlü beslenme uzmanı Stefani Seti, röportajında kahve konusunda da uyarıda bulunuyor. Fazla miktarda kahve tüketmek, uyarıcılar içerdiği için çarpıntıya neden olabilir. Kuru yemişler iyidir, ancak kalorili oldukları için küçük miktarlarda tüketilmelidir.

Bazen psikoloji yardımcı olabilir. Yemek yedikten hemen sonra dişleri fırçalamak, tekrar yemek yemek için onları kirletmekten kaçınmanızı sağlar. Öğle yemeğinde ise protein tüketmek, doygunluk hissini daha fazla sağlayabilir ve günün geri kalanı için yeterli olabilir. İyi bir uyku da önemlidir, çünkü gecede en az 7-8 saat uyumak bizi rahatlatabilir ve sinirli olmamızı engelleyebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN