Ayvayı balla yiyin etkisini anında görün! Öyle faydaları var ki inanamayacaksınız

Ayvayı balla yiyin etkisini anında görün! Öyle faydaları var ki inanamayacaksınız

Geceleri yatmadan bu karışımı tüketin ve geçmeyen kuru öksürükten kurtulun. Uzmanlar tarafından önerilen bu tarif mideyi kuvvetlendiriyor, idrarı çoğaltıyor, öksürüğü kesip atıyor ve cinsel isteksizliği gidireyor. Tek lokması bile gücünüzü yerine getirecek. Tek yapmanız gereken bir parça ayvayı bala bandırarak tüketin. Etkisini görünce bir daha asla bırakmayacaksınız. Hastalığın ne olduğunu unutacaksınız! İşte ayva ve balın inanılmaz etkileri...

Ayva içeriğinde bulundurduğu vitamin ve mineral özleri sayesinde vücudun bağışıklık sistemini koruyan, güçlendiren bir özelliğe sahip. Peki bu mucizevi besini balla hiç tükettiniz mi? Uzmanlar tarafından önerilen bu tarifle geçmeyen öksürükler anında geçiyor ve cinsel isteksizliği gideriyor. Tek yapmanız gereken bu iki besini gece yatmadan bir tüketmek. Deneyenler etkisini görünce bir daha bırakamıyor. İşte ayva ve bal kürünün tarifi ve inanılmaz faydaları...

BU KÜR TARİFİYLE BİR DAHA HASTA OLMAYACAKSINIZ

Ayva içeriğinde bulundurduğu antioksidanlarla bağışıklık sistemini güçlendiren ve insan vücudunu koruyan bir besindir. Ayvayı bal ile karıştırıp tüketirseniz tıkanmış damarları açar ve geçmeyen kuru öksürükleri anında geçirir. Bu etki sayesinde felç gibi risklerin giderilmesine yardımcı olur. Uzmanlar tarafından önerilen bu kür tarifi ile tüm hastalıklardan korunacaksınız.

kmfdfddf-37.jpg

AYVA VE BAL KARIŞIMININ FAYDALARI NELER?

  • Bal ve ayva birlikte tüketildiği zaman mide bulantısı problemlerinin önlenmesini, kusma gibi durumların ortadan kaldırılmasını sağlar.
  • Her iki besin de antioksidan açısından zengin olduğu için vücutta bakteri ya da mantar oluşumunun önlenmesini sağlarlar.
  • Ayva içeriğinde yüksek oranda lif barındırmaktadır. Bu özelliği bağırsakların çalışma sistemini düzenler ve dengeler. Sindirim sistemi üzerinde oluşturmuş olduğu bu etki düzenli çalışmasına ve kilo verme etkisinin oluşmasına destek olur.
  • Ayva ve bal birlikte tüketildiği zaman vücutta kan yapıcı özellik meydana getirmektedir.
  • Sağlık için oldukça faydalı olan bu iki besin alerjik rahatsızlıkların giderilmesi için faydalıdır.
  • Ayvanın tek başına idrar söktürücü özelliği bulunmaktadır. Bu meyve aynı zamanda balla birlikte tüketilirse sindirim sistemi problemlerinin giderilmesini sağlar ve kabızlık, hazımsızlık gibi sorunları engeller.

AYVA BAL KÜRÜ TARİFİ NASIL YAPILIR?

Tıkanmış damarları açan ve öksürüğü anında geçiren ayva bal kürü hazırlanışı oldukça basittir. Bu kür tarifi için gerekli olan malzemeler sadece ayva, bal ve süttür. İlk olarak bir kavanozun içerisine bal koyuyoruz. Ardından ayvayı soyup ikiye bölerek çekirdeklerini çıkartınız ve balın içerisine atınız. Daha sonra ayvayı ufak parçalara bölerek kavanozun içerisine atınız. Ardından bir miktar sütü ocakta kaynatıp, ılımasını bekleyiniz. Ilıma işlemi gerçekleşince kavanozun üzerine ekleyiniz. Sonrasında hafifçe karıştırıp tüketebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

kmdfffd-4.jpg

İÇİNE ZENCEFİL EKLEYİN VE GEÇMEYEN ÖKSÜRÜKTEN KURTULUN

Herhangi bir ilaç kullanmadan öksürük problemlerinizden kurtulmak istiyorsanız içerisinde biraz da zencefil ekleyebilirsiniz. Zencefil ile olan tarifte daha farklıdır. Bu tarifte su, ıhlamur, tarçın ve karanfil bulunmaktadır. Her iki tarifte bakterileri önleme konusunda oldukça etkilidir. Dilerseniz sadece ayvayı bal ile de tüketebilirsiniz. Ayvanın üzerine balı sürüp yemek de faydalı olacaktır.

AYVA VE BAL KARIŞIMI HANGİ HASTALIKLARA İYİ GELİR?

Genel olarak ayva bal karışımı vücudun bağışıklığını güçlendirmek amacı ile kullanılmaktadır. Ayrıca boğazdaki bakterileri yok etmek, öksürük gibi problemlerin giderilmesini sağlamak gibi etkilere de sahiptir. Virüs ve bakterilere karşı vücudun korunması konusunda faydalıdır. Vücuda herhangi bir yan etkisi ya da zarar bulunmamasına karşı şeker hastalarının baldan dolayı dikkatli tüketmesi önerilmektedir. Eğer ki kronik rahatsızlığınız varsa, gebelik gibi özel bir durum söz konusuysa mutlaka doktora danışarak tüketim sağlayınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN