Bacağınıza streç film sarın, o soruna evlada deyin…

Bacağınıza streç film sarın, o soruna evlada deyin…

Genellikle mutfakların vazgeçilmez parçası olan streç filmler meğer günlük hayatınızda birçok işe yarıyormuş. Bir streç filmi bacağınıza sarıp akşam bu yöntemi uygulamak o soruna çözüm oluyor. İşte streç filmle baş edebileceğiniz o problem…

Kişilerin günlük hayatta kullandığı birbirinden farklı birçok zayıflama yöntemi vardır. Bu yöntemlerden kimi beslenme türüyle ilgili iken kimi hareketle ilgilidir. Lakin bazı yöntemler var ki birçok kişi tarafından uygulanıp çözüm alınan yöntemler arasında gösteriliyor. Streç film yardımıyla zayıflamak bu yöntemler arasında yer alıyor. Peki streç film yardımıyla nasıl zayıflanır? İşte konuya ilişkin detaylar…

yeni-proje-58.jpg

STREÇ FİLM YARDIMIYLA ZAYIFLAMAK MÜMKÜN MÜ?

Zayıflamak için her insan farklı yönteme başvururken zayıflama konusunun temelinde sağlıklı beslenme ve sağlıklı adımlar atma vardır. Kimileri daha sağlıklı ve başarılı kilo vermek adına diyetisyene başvurup düzenli spor yaparken kimileri ise hızlı kilo vermek için önüne gelen her yöntemi denemeyi tercih eder. Hızlı kilo verme konusunda tercih edilen yöntemlerden biri de vücuda naylon poşet ya da streç film sarmaktır. Söz konusu bu yöntem kişinin zayıflamasına yardımcı olur lakin çok da sağlıklı ve tavsiye edilen bir yöntem değildir. Öte yandan hızlı kilo vermeye yardımcı olsa da kalıcı kilo vermeye yardımcı olmaz.

yeni-proje-59.jpg

STREÇ FİLM KULLANIRKEN DİĞER ETKENLERE DİKKAT EDİN

Vücudunuza streç film sararak kilo vermeyi denemek istiyorsanız bu konuda vücudun çok fazla terleyerek dehidratasyon yaşamasının önüne geçmeniz gerekir. Bu durumu ise günlük 3 ila 3,5 litre su içerek sağlayabilirsiniz. Eğer yürüyüşe çıkmadan önce bacak bölgelerinize kol bölgelerinize veya karnınıza streç film sararsanız bu durum yürüyüş esnasında ya da koşu esnasında streç film sarılan bölgelerin yağ yakımını hızlandırmaya yardımcı olur. Bu durumun vücuda herhangi bir zararı yoktur lakin sadece bu yöntemle kilo vermek mümkün değildir. Dolayısıyla streç film kullanmanın yanı sıra düzenli spor yapmak ve yediklerinize dikkat etmek oldukça önemlidir.

Tüm bunların yanı sıra vücudunuza streç film sarmadan önce inceltici masaj yağları hazırlayarak vücudunuza sürebilirsiniz. Bu yağlar cildin parlamasına ve nemlenmesine yardımcı olmasının yanı sıra kan dolaşımını da hızlandırır ve selüloit görüntüsünü azaltır. Söz konusu bu yağları elde etmek için biberiye, okaliptüs, portakal, mango, limon , çilek gibi yağları karıştırabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN