Balıktan 7 Bin kat fazla Omega-3 içeriyor! İbrahim Saraçoğlu faydalarını saymakla bitiremedi, hem içi hem kabuğu şifa deposu

Balıktan 7 Bin kat fazla Omega-3 içeriyor! İbrahim Saraçoğlu faydalarını saymakla bitiremedi, hem içi hem kabuğu şifa deposu

Sağlıklı beslenme konusunda açıklamalarda bulunan uzman isim Omega-3 deposu olan o ürünü paylaştı. Hastalıklara karşı bağışıklığınızı güçlendirmeye yarayan omega-3 o ürünün içerisinde alıktan 7 bin kat daha fazla var. Balık tüketmekten hoşlanmayanlar bu ürünü tüketebilir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu paylaştı. İşte tüm detaylar...

Hastalıklara karşı direnç kazanmanızı sağlayan omega-3 kaynağı uzman Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından paylaşıldı. Bu ürünün içerisinde balığa göre 7 bin kat daha fazla omega-3 bulunuyor. Mucizevi bir besin olarak bilinen bu ürün sadece omega-3 değil birçok hastalığı da sonlandırıyor.

BALIĞA GÖRE 7 BİN KAT DAHA FAZLA

İbrahim Saraçoğlu'nun önerdiği bu besin kanseri yok ediyor, damar sertleşmesini önlüyor ve felci önlemede büyük bir rol oynuyor.

Doğal yağ olarak övdüğü ürününün omega-3 kaynağı olduğunu işaret eden Saraçoğlu, balığa göre 7 bin kat daha fazla omega 3 barındırıyor. ABD'li bilim insanları tarafından yapılan incelemelere göre bu ürün doğal yağlar sayesinde felç ve kalp hastalığı riskini azaltıyor.

istock-1147895499-2048x1365.jpg

İÇİNDE FAYDALI NE ARARSANIZ VAR

Keten tohumları hakkında konuşan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, şifa dağıttığını paylaştı. hem yağ formu hem de tohum haliyle birçok alanda etkili olduğuna dikkat çekti. Saraçoğlu kenet tohumu faydalarını kısa bir özetle paylaştı. İçerisinde bulundurduğu zengin yağ asitleri ile kansere karşı savaş açtığını söyledi.

Barındırdığı omega 3 yağ asidi bakımında balıktan bile zengin olan bu ürün hem iç hem de dış kabuğuyla tüketilerek vücutta önemli etkiler sağlıyor. Mısır ve Asya ülkelerinde yoğun miktarda tüketilen bu üründeki omega 3 yağı balığa göre 7 bin kat daha fazla. içerisinde sadece omega 3 değil aynı zamanda omega 6 ve omega 9 yağ asitlerini de barındırıyor.

Keten tohumunun faydaları ise şu şekilde;

  • Diyabete karşı koruma sağlar.
  • Dolaşım sistemine fayda sağlar.
  • Kemik kayıplarını önler.
  • Tip 2 diyabete karşı korumada etkin bir rol oynar.
  • Akciğer kanserine karşı da faydalıdır.
  • İlaç üretiminde kullanılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN