Beynini Öldürmek İsteyen Bunları Yapsın! Canan Karatay Çok Ağır Konuştu "Sakın Yapmayın"

Beynini Öldürmek İsteyen Bunları Yapsın! Canan Karatay Çok Ağır Konuştu "Sakın Yapmayın"

Ülkemizin önde gelen doktorlarından olan Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı bir yaşam adına sık sık önerilerde bulunuyor. Karatay, son zamanlarda içerisinde kimyasal madde bulunan temizlik ürünlerinin oldukça zararlı olduğu konusunda uyardı. Özellikle çamaşır suyunun beyne ve hafızaya zarar verdiğini açıklayan Karatay, temizlik için tercihin doğal ürünlerden yana olmasını vurguladı.

Sağlıklı beslenme adına uzman isimler arasında yer alan ünlü doktor Prof. Dr. Canan Karatay, daha sağlıklı bir yaşam adına her daim tavsiyelerde bulunuyor. İçerisinde kimyasal olan çok sayıda temizlik ürününün insan sağlığına oldukça zarar verdiğini açıklayan Karatay, son günlerde evlerde sık sık kullanılan bir ürünün oldukça zararlı olduğunu aktardı.

1.jpg

BEYİN HÜCRELERİNİ ÖLDÜRÜYOR!

Prof. Dr. Karatay, temizlik ürünlerine dikkat çekerek sağlık açısından oldukça zararlı temizlik maddelerini duyurmuştu. Uzman doktor Karatay, dezenfektan ve deterjan gibi ürünlerin insan sağlığına karşı tehlikeli olduğunu açıkladı. Aynı zamanda çamaşır suyunun beyne ve hafızaya zarar verdiğinin altını çizerken diğer yandan beyin hücrelerini öldürdüğünü ifade etti. Karatay'ın açıklamaları ev hanımları tarafından endişeyle karşılandı. İşte, Ünlü doktor Karatay'ın çok zararlı olduğu konusunda uyarılarda bulunduğu çamaşır suyu hakkında merak edilen her şey...

"DOĞAL ÜRÜNLERİ TERCİH EDİN!"

Hastalarına birçok konuda sadece doğal ürünleri öneren Prof. Dr. Canan Karatay, en son açıklamasında kimyasal maddeler içeren temizlik ürünlerin insan sağlığını tehdit ettiğini ifade etti. Ünlü doktor, kadınların evde kullanmış olduğu deterjan ve çamaşır suyu gibi ürünlere karşı, beynin uzun süre maruz kalmasıyla, beyin yapısının bozulması ve hücreleri yavaş yavaş öldürdüğünü açıkladı.

Bu açıklamalarının ardından çamaşırlarını sodyum karbonat karışımı ile beraber yıkadığını paylaşan Karatay, ev hanımlarına söz konusu temizlik olunca, karbonat, sirke, soda ve limon gibi doğal ürünleri tercih etmeleri gerektiğini aktardı.

2.jpg

ÇAMAŞIR SUYUNUN SAĞLIĞINA ZARARLARI NELER?

Uzman doktor Canan Karatay ve birçok uzman doktor, kimyasal maddelerin temizlik yaparken kullanılmaması gerektiğini açıkladı. Buna bağlı uzmanlar, çamaşır suyu benzeri asidik maddelerin bazı hastalıklara sebep olduğu ifade ettiler. Aynı zamanda, yoğun bir şekilde çamaşır suyuna maruz kalmak durumunda ağız, mide ve boğaz iltihapları ile karşı karşıya kalabilmenin yanı sıra kanser riskinin de yüksek seviyede arttığını açıkladılar. Son olarak uzmanların yapmış olduğu açıklamalara göre çamaşır suyu, solunum yollarında meydana getirdiği hasarlar nedeniyle geri dönüşü olmayan komplikasyonlara da sebep olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN