Bitmeyen öksürük için son çare! Salgına karşı en etkili çözüm... Anında kesiyor...

Bitmeyen öksürük için son çare! Salgına karşı en etkili çözüm... Anında kesiyor...

Ülke genelinde yayılan salgının ardından, birçok kişi bitmeyen öksürük üzerine doktora şikayete gidiyor. Konuya dair en etkili çözüm Dr. Fatih Alagöz'den geldi. Her evde bulunan malzemelerle bitmeyen öksürüğe son çareyi açıkladı. Öksürüğü anında kesiyor...

Koronanın ardından ülke genelinde yeni salgınlar gündemde yer alıyor. Aciller çocuk hastalarla dolduğu günlerde influenza salgını her geçen artmaya devam ediyor. Salgınla beraber gelen kuru ve inatçı öksürüğü kesecek tarif paylaşıldı.

KURU VE İNATÇI ÖKSÜRÜK

Dr. Fatih Alagöz, sosyal medya üzerinden inatçı ve kuru öksürük paylaşımı geldi. Son zamanlarda ülke genelinde yükselişte olan influenza salgını karşısında, milyonların aradığı tarif bu olabilir. Her evde bulunan malzemelerle yapılan tarifin inatçı öksürük ve kuru öksürüğü anında kestiği iddia ediliyor. Alagöz paylaşımında, "Kuru ve inatçı öksürük... Deneyen oldu mu?" ifadelerini kullandı.

cocuklarda-balgamli-oksuruk-neden-olur-cocuklarda-balgamli-oksuruge-ne-iyi-gelir-1647606745-2976.webp

ÖKSÜRÜĞÜ KESEN TARİF

Gerekli Malzemeler;

  • 1 yemek kaşığı tereyağı,
  • 2 kaşık pekmez,
  • Yarım çay kaşığı zerdeçal.

Yapılışı;

Hazırladığımız bir tavanın içerisinde öncelikle 1 yemek kaşığı tereyağımızı ekliyoruz. Tereyağı eridikten ocağın altını kapatıyoruz. Daha sonra üzerine 2 yemek kaşığı pekmez ekliyoruz. İkiliyi iyice karıştırdıktan sonra üzerine yarım çay bardağı zerdeçal ekliyoruz. Biraz ılıdıktan sonra aynı gün içerisinde tüketebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN