Bu çayın faydaları saymakla bitmiyor! O otun çayı sigaranın ve alkolün etkisini anında vücuttan atıyor

Bu çayın faydaları saymakla bitmiyor! O otun çayı sigaranın ve alkolün etkisini anında vücuttan atıyor

İlaçlara tonlarca para vermeye son. Doğada yetişen bitkiler sayesinde çoğu hastalık tedavi ediliyor ve büyük hastalıkların önüne geçiliyor. Sizlere vereceğimiz bu bitki çayı ise sigaranın ve alkolün etkisini anında vücuttan atıyor. Hem vücudunuzu temizliyor hem de baş ağrısına bire bir fayda sağlıyor. Normal çay yerine bunu için tüm eklem ağrılarınızdan kurtulun. Diyetisyenlerin hastalarına önerdiği bu tarif ile vücudunuzun yeniden doğmuş gibi olacak. İşte her yudumunda şifa veren o bitki çayı!

Doğada bulunan şifalı otlar insan vücuduna sağladığı faydalarla ilaç olarak kullanılmaya devam ediliyor. Birçok kişi eczanelere tonlarca para dökerek şifa bulmaya çalışıyor ancak bu doğru bir yol değil. İnsan vücudu ne kadar ilaç alırsa o kadar bağışıklık sistemi güçsüzleşir. Önemli olan doğal yollarla vücudu korumak. Sizlere önereceğimiz bu bitki çayı ile eklem ağrıları, baş ağrısı ve geçmeyen yorgunluğunuz bir günde geçecek. Aynı zamanda bu tarif sigaranın ve alkolün etkisini vücuttan söküp atıyor. Ciğerleri temizleyerek daha iyi bir hayat standardı sunuyor size. Her yudumu size şifa olacak. İşte detaylar...

VÜCUDUNUZU İÇTEN İÇE ZEHİRLİYOR

Günümüzde sigara ve alkol tüketimi giderek artmış durumda. Bu zararlı ürünler vücuda öyle zararlar veriyor ki içten içe sizi zehirliyor. Eklem ağrıları, baş ağrısı, yorgunluk, nefes alamamaya kadar götürüyor. Özellikle baş ağrısı ve yorgunluğa neden olan bu zararlı maddeler hayatınızı komple değiştiriyor ancak siz farkında değilsiniz. Bunlardan kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Size vereceğimiz çay tarifi ile bir daha ne ağrınız olacak ne de yorgunluğunuz.

GEÇMEYEN BAŞ AĞRILARINA SON

Bu mükemmel bitki çayı tabi ki de kırlangıç otu çayı. Kırlangıç otu bitkisinin o kadar faydası vardır ki saymakla bitmez. Gözden ağrılara kadar birçok etkisi bulunur. Vücutta olan zehirli maddeleri söküp atar. Tek yudumu ile vücudunuz baştan aşağı temizlenir. Peki kırlangıç otu çayı nasıl yapılır? İşte o mükemmel tarif;

KIRLANGIÇ OTU ÇAYININ TARİFİ

İlk olarak bir demlik alın. Ardından içine 2,5 su bardağı su ekleyin. İçine de 2 tatlı kurutulmuş kırlangıç otunu koyup 10 dakika demleyin. Demlendikten sonra afiyetle içebilirsiniz.

knffdfd.jpg

KIRLANGIÇ OTUNUN FAYDALARI NELERDİR?

1- VÜCUTTAKİ ZEHİRLİ MADDELERİ SÖKÜP ATAR

Antioksidan özelliği yüksek olan kırlangıç otu, vücudun temizlenmesine yardım etmektedir. Sigara ve alkol etkisini, tozlu hava etkisini kırlangıç otu sayesinde vücudunuzdan uzaklaştırabilirsiniz. Tertemiz bir akciğer ve beden için kırlangıç otunu kullanmaya başlayabilirsiniz.

2- BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR

Kırlangıç otu, vitamin ve mineral değeri yüksek bir bitkidir. Bu bitkiyi çay olarak tükettiğinizde bağışıklık sisteminizi güçlendirmiş olursunuz. Kırlangıç otunu tüketenler kendilerini daha iyi hissedecek ve çeşitli hastalıklardan uzak kalacaktır.

3- BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRIR

Kırlangıç otunun özelliklerinde değindiğimizde diüretik olduğu dikkat çeker. Sık sık idrara çıkarma özelliği olan kırlangıç otu aynı zamanda boşaltım sistemini de bütüncül şekilde çalıştırmaktadır. Kabızlık, bağırsak sıkışması, karın ağrısı ve kramp gibi durumları kırlangıç otunu tüketerek iyileştirebilirsiniz.

kmfdfdfd-98.jpg

4- KARACİĞER FONKSİYONLARINI DÜZENLER

Karaciğerin daha sağlıklı şekilde çalışması için kırlangıç otu önerilir. Kırlangıç otunu en iyi şekilde kullanmak adına çayını demleyip içebilirsiniz. Bu çay sayesinde karaciğer fonksiyonları düzenlenir. Şayet karaciğer yağlanması gibi bir rahatsızlık yaşıyorsanız günde 2 fincan kırlangıç otu çayı içerek bu durumu sonlandırabilirsiniz.

5- CİLDİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLER

Hücre yenilenmesini sağlayan kırlangıç otu, cilt hücrelerinin hızla onarılmasını sağlar. Ciltte oluşan leke, sivilce, yara gibi durumlarda bitkisel çözüm olur. Cildin daha iyi görünmesine, parlamasına ve temizlenmesine destek arayanlar kırlangıç otunu tüketebilir.

6- TÜYLENMENİN ÖNÜNE GEÇER

Kadınların ve erkeklerin en çok şikayet ettiği konulardan biri olan aşırı tüylenme, kırlangıç otuyla maziye karışacak. Vücudunuzun belirli bir bölgesinde çok fazla tüylenme meydana gelmişse; bu bölgeye düzenli olarak kırlangıç otu yağını sürmelisiniz. Kırlangıç otu yağı kıl köklerini zamanla inceltir ve daha az tüylenme gerçekleştirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN