Bu küre şimdi başlayın yaza fit girin! 15 günde 5 kilo verdiren tarif: Metabolizmayı arı gibi çalıştırıyor

Bu küre şimdi başlayın yaza fit girin! 15 günde 5 kilo verdiren tarif: Metabolizmayı arı gibi çalıştırıyor

Bu kür sayesinde şimdiden yaza fit girin! 15 günde 5 kilo verdiren tarifin detayları ortaya çıktı! Yağ yakımı hiç bu kadar kolay olmamıştı! Metabolizmayı öyle bir çalıştırıyor ki...

Yaza fit bir vücutla girmek isteyenler için 15 günde 5 kilo verdiren etkili bir tarif ortaya çıktı! Bu kür, yeşil çay, limon ve soda karışımını içeriyor ve düşük kalori içeriği ile diyet yapanlar için ideal bir içecek olabilir. Ayrıca, metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını desteklemesiyle dikkat çekiyor.

15 GÜNDE 5 KİLO VERDİREN KÜR TARİFİ

6558c79486b24a54e0f4ee35.webp

İşte bu zahmetsiz ve lezzetli kürün detaylı tarifi:

Malzemeler:

  • 2 adet poşet yeşil çay
  • 1 adet limon
  • 1 şişe soda

Hazırlık:

  1. Bir bardak kaynar suya 2 adet yeşil çay poşetini ekleyin ve demlenmesini bekleyin. Poşetleri çıkarıp çayın soğumasını sağlayın.
  2. Soğuyan çaya gerekli miktarda limon suyunu ekleyin.
  3. Karışımı 10-15 dakika süreyle buzdolabında bekletin.
  4. Ardından 1 şişe sodayı ekleyip karışımı iyice karıştırın.

Bu hazırlanan kürü her gün aç karnına düzenli bir şekilde tüketmek önerilir. Bu kürü 15 gün boyunca kullanmak, metabolizmanın hızlanmasına ve kilo verme sürecine katkı sağlamaya yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN