Bu Zayıflama Yöntemi İle Bayrama Fit Gireceksiniz! İşte Sporsuz 10 Kilo Verdiren Nane Detoksu

Bu Zayıflama Yöntemi İle Bayrama Fit Gireceksiniz! İşte Sporsuz 10 Kilo Verdiren Nane Detoksu

Yaz ayının yaklaşmasıyla başımıza dert olan kilolarımızdan kurtulmak için spor salonlarına tonlarca paralar harcamaya başladık. Spor salonlarına gidemeyenler ise pahalı ürünlerle zayıflama yöntemi denemeye başladı. Ama siz bildiğiniz tüm yanlışları unutun. Şimdi vereceğimiz zayıflama yöntemi ile Ramazan ayında sağlıklı bir şekilde haftada 10 kilo verebilirsiniz. İşte bayrama fit girmenizi sağlayacak olan o mucizevi zayıflama nane detoksu.

Herkes bölgesel yağlarından kurtulmak ister. Kimi bölgesel yağlar zor erirken kimileri ise sadece ufak diyetlerle yok olabiliyor. Bazıları çalışma şartlarından dolayı sürekli oturmak zorundayken, bazıları ise tamamen beden gücüne dayalı bir işte çalışmakta. Bundan dolayı beden gücü ile yapılan işlerde vücut günlük hareket sayılarını tamamlayabiliyor. Fakat masa başı çalışanlarda ise göbek başta olmak üzere bölgesel kilolar alınıyor. Bu bölgesel kiloları vermek için çok sıkı bir diyetin kapısını çalmanız gerekiyor. Evet şimdi önereceğimiz zayıflama yöntemi ile sıkı bacaklara ve kaslı bir göbeğe sahip olacaksınız. Düzenli olarak yapılan bu nane detoksu ile günlük spor aktivitenizi yerine getirmiş olacaksınız. İşte spor yapmadan hafta 10 kilo verdiren nane detoksu.

nane1.jpg

SPOR YAPMADAN 1 BARDAK İÇEREK BASENLERİNİZDEN KURTULUN

Vücudumuz detoks sayesinde toksinlerden arınır. Ve arınan vücut hızla kilo vermeyi kolaylaştırır. Şimdi ise yaz mevsimin yaklaşması ile kışın hızla aldığımız kilolarımızdan kurtulmaya çalışıyoruz. Kısa zamanda nasıl kilo veririm? 1 hafta 10 kilo nasıl zayıflarım? Sporsuz diyetsiz nasıl kilolarımdan kurtulurum? Aç kalmadan zayıflar mıyım? gibi sorularda arama motorlarında en çok aranalar arasında. Spor yapmadan hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek artık zor değil. Ramazan ayında özellikle iftar vaktinde dengeli ve sağlıklı beslenme yapılarak kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. İftar menüsüyle beraber nane detoksuyla da bunu destekleyerek istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz.

p.jpg

İŞTE SPOR YAPMADAN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KİLO VERDİREN NANE DETOKSU

Öncelikle taze nane yapraklarımızı yıkayalım.. Ardından 1 adet limonumuzu parçalara ayırarak keselim. Ve 2 bardak su ile tenceremize sadece limonlarımızı alıp kaynatalım. Bu işlem bittikten sonra nanelerimizi suyumuzu içine atalım ve oda sıcaklığında bekletelim. Her sabah uyandığınız da bır bardan içebilir ya da her akşam uyuduğunuz da 1 bardak nane suyumuzu içip uyuyabilirsiniz. Nane ve limon yüze parlaklık katacağı gibi tüylenme sorununu da ortadan kaldıracaktır.

Not: mide rahatsızlıkları olanlar kesinlikle denememelidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN