Bunu yiyen 95'i rahat görüyor! Canan Karatay en sağlıklı meyveyi açıkladı: Elinizden düşürmeyeceksiniz

Bunu yiyen 95'i rahat görüyor! Canan Karatay en sağlıklı meyveyi açıkladı: Elinizden düşürmeyeceksiniz

Sağlıklı beslenme alanın verdiği tavsiyelerle gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Karatay, yine ezber bozan reçetesi ile herkesi ters köşe yaptı. Havaların ısınmasıyla birlikte şeker ihtiyacının arttığını ve sağlıksız besinlere yöneliminin bu süreçte vücuda ağır hasarlar verdiğini belirten Canan Karatay, en sağlıklı meyveyi açıkladı. Bunu yiyen 95'i rahat görüyor! Sakın mutfağınızdan eksik etmeyin. Vücudu baştan aşağı yeniliyor ve zararlı toksinleri dışarıya atıyor. Gençliğin sırrı bu meyvede!

Günümüzün en önemli hastalıklarından biri şeker ve diyabet. Hazır besinlerin yaygınlaşması ile birlikte birçok hastalık hızla yayılmaya başladı ve ciddi sağlık sorunlarının görülmesine neden oldu. Konuyla ilgili önemli tavsiyelerde bulunan Prof. Dr. Canan Karatay, yine ezber bozan reçetesi ile gündeme geldi. Kendisinin de sıklıkla tükettiği meyveyi takipçileriyle paylaşan Karatay, dünyanın en sağlıklı meyvesini açıkladı. Bunu yiyen ömrüne ömür katıyor. Faydalarını duyunca elinizden düşürmeyeceksiniz! Tek ısırığı vücudu baştan aşağı yeniliyor. İşte Canan Karatay'ın ezber bozan reçetesi ve dünyanın en sağlıklı meyvesi...

CANAN KARATAY UYARDI: BU İÇECEKLERDEN UZAK DURUN!

Yargıtay'ın kuruluşunun 150'inci yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Şeker en tatlı zehirdir' konulu konferansa katılan Prof. Dr. Canan Karatay, önemli açıklamalarda bulundu. Ekmek, toz şeker, gazlı içecekler ve şekerli içeceklerin tüketiminin arttığını belirten Karatay, anne babaları uyardı. Enerji içeceklerin zararlarına dikkat çeken Karatay, "Bakın geçenlerde iki genç kalp krizi geçirdi. Biri Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde. 22 yaşında üniversite öğrencisi. Dün de Zonguldak'ta bir sporcunun kalp krizi geçirip gittiğini gördük. 22 yaşındaki bir insan niçin kalp krizi geçirir? Altında şekerli gazlı içecekler, özellikle enerji içecekleri yatıyor. Çocuklar zaten heyecanlı, delikanlı bunlar. Maça gidiyorlar, oynuyorlar. Bir de üstüne bu enerji içeceklerini yükleyince kan pıhtılaşıyor, gidiyorlar. Stres de var tabii" ifadelerini kullandı.

jjhhjhj-2.jpg

DÜNYANIN EN SAĞLIKLI MEYVESİNİ AÇIKLADI

Gençlerin günümüzde vücut yapabilmek için protein kullandıklarını ancak bunların vücuda oldukça zarar verdiğini dile getiren Canan Karatay, dünyanın en sağlıklı meyvesini açıkladı. Meyvenin oldukça faydalı olduğu belirten Karatay, şunları söyledi:

"Meyve yenmeyecek, bitti. Merak etmeyin aç kalmayacaksınız. Ben tüccar değilim, üretici değilim. Hekim ve sağlıkçı olarak konuşuyorum. Meyve şekeri de çocukların karaciğerini yağlandırır. Çocuklar şimdi şişman. Alkol mü, bira mı içiyorlar? Hayır. Ekmek, dondurma, tost, cips, makarna, gofret yeyip, kola, buzlu çay içiyor.

hghghg-98.jpg

Gut hastalığı şeker zehirlenmesinin belirtisidir, sebebi kırmızı et değildir. Meyve suyu ve fruktoz gut hastalığının nedenidir. Taze sıkılmış dahi olsa meyve suyu içilmeyecek. Alzaymırın, otizmin, parkinsonun, felcin, eklem ağrılarının temeli göbeğin genişlemesidir. Göbekteki yangını söndürmek elimizde. Ekmek yemeyeceğiz.

Rafine tuzlardan da uzak duracağız. Bu sofra tuzları, rengi açılsın diye içine kimyasallar eklenmiş, akışkan olsun diye alüminyum eklenmiş tuzlardır. Kristal kaya tuzu rafine olmamıştır. Kristal olarak kullanılır. Sağlık kaynağıdır, saftır, mineral topluluğudur. Kristal kaya tuzu ömrü uzatır. Bu tuzu suya katıp sabah akşam gargara yapın, hastalanmazsınız."

jhhjhjhj-17.jpg

ŞEKER YERİNE BUNLARI TÜKETİN

İnsan vücudunun 24 saat içerisinde sadece 5 gram şekere ihtiyaç duyduğunu ifade eden Canan Hoca, bunun fazlasının kanser hücrelerini beslediğini ifade etti. Canan Karatay, "Peki ne yiyeceğiz diye soranlara müjde" diyerek, su, doğal köy tereyağı, soğuk sıkım zeytinyağı, köy tavuğu, köy yumurtası, peynir, kelle paça, ayak paça, kemik suyu, kırmızı et tüketilmesini önerdi. Kelle, ayak paçanın bütün vücudu dinçleştirdiğini, bu bulunamıyorsa kemik suyu içilmesinin önemli olduğunu anlatan Karatay, "Kemiği kaynat, her sabah limonla suyunu iç. Bak bakalım hastalık kalıyor mu?" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN