Canan Karatay 1 haftada 7 kilo vermenin sırrını açıkladı! Günde 10 tane yiyin ne kilo kalıyor ne de hastalık kalıyor

Canan Karatay 1 haftada 7 kilo vermenin sırrını açıkladı! Günde 10 tane yiyin ne kilo kalıyor ne de hastalık kalıyor

Sağlıklı beslenme ve diyet konusunda sık sık isminden bahsettiren Canan Karatay, zayıflamanın tarifini verdi. Bu üründen günde sadece 10 tane yiyenler bir haftada 7 kilo birden veriyor. Hastalıkların ve kilo kaybının ilacı olan o ürünü duyurdu. İşte tüm detaylar...

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Canan Karatay, katıldığı programda zayıflamanın sırrını paylaştı. Altını çizdiği o üründen sadece günde 10 tane yiyerek hem sağlığınıza hem de kilo vermenize yardımcı olacak. Düşük kalori içermesiyle birlikte, kilo kaybına neden olan o ürün, aynı zamanda sağlığınız açısından da oldukça önemli.

CANAN KARATAY'DAN HAYAT KURTARAN TAVSİYE

Diyet konusunda sürekli açıklamalar yapan uzman isim, zayıflamak isteyenlere seslendi. Düşük kalori içermesiyle yumurtanın tek seferde insan vücudunda olması gerek tüm mineralleri ve vitaminleri sağladığını paylaştı.

Milyonlar tarafından bilinen Karatay, köy yumurtasının faydalarından bahsederken, 1 haftalık süreçte 7 kilo birden verebileceğinizin altını çizdi. Fabrika yumurtası yerine köy yumurtasının tercih edilmesini işaret eden Karatay, insan sağlığı kapsamında günde 10 yumurta tüketenlerdeki değişikliklerden bahsetti.

farm-eggs-large.jpg

KÖY YUMURTASININ FAYDALARI

Köy yumurtasının mide ve bağırsaklarda fonksiyonel değişimlere sebep olacağını söyleyen Karatay, kabızlık için kurtarıcı çözüm olduğunu duyurdu. Köy yumurtası aynı zamanda ağız kokusunu artırırken, taze nane ile bu kokudan kurtulabileceğinizi de paylaştı.

Tuvalete çıkma konusunda süreklilik gözlemlenirken, ilk 3 gün kokulu olacağını söyledi. Bu durumun vücuttaki atıkların dışarıya atıldığını kanıtlayacak nitelikte olacağını paylaştı. Köy yumurtası uykusuzluk ya da yorgunluk gibi sorunları, sinirli anları ve hastalıklara yakalanma riskini azaltır.

2698c4d2-9b2c-4764-9787-ac84d5629e1d-krhusf13kojc92zonteo.jpg

1 HAFTADA 7 KİLO VERDİRİYOR

Canan Karatay'ın yumurta diyeti, zayıflamak isteyenler içinde oldukça önemli. Kilo vermeye fayda sağlayan köy yumurtasının düşük kalori içermesinden dolayı tok tutar ve kilo aldırmaz.

Doğru şekilde kullanımı ise hem kemik hem de kasların güçlenmesine yol açar. Metabolizmanızı düzenleyen köy yumurtası ile fazla kilolardan ve atık besinlerden vücudunuzu temizler. Karatay, günde 10 adet köy yumurtası yiyen birisinin 1 haftada 7 kilo verebileceğini öne sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN