Canan Karatay o ilaçlar cinayetlerin sebebi diyerek uyardı! Milyonlarca insan kullanıyor

Canan Karatay o ilaçlar cinayetlerin sebebi diyerek uyardı! Milyonlarca insan kullanıyor

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, katılmış olduğu televizyon programında, “Cinayetlerin sebeplerinin altında bunlar var” diyerek, milyonlarca kişinin kullandığı o ilaçların ne kadar zararlı olduğunu açıkladı.

İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu ise Hakan Ural ile Hilal Özdemir’in yaptığı ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına görüntülü bir şekilde katıldı.

Prof. Dr. Karatay’ın yapmış olduğu açıklamalar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

“O SAATTEN SONRA BİR ŞEY YEMEMEK LAZIM”

Prof. Dr. Karatay, “Saat 7’den sonra bir şey yememek lazım. Vücudumuza hücrelerimize doğal ve sağlıklı gerçek besin arz ettiğiniz zaman zaten acıkmıyoruz. Onun için acıkınca yiyin diyorum” ifadelerini kullandı.

Yemeğin sadece acıkınca yenilmesi gerektiğini aktaran Canan Karatay, milyonlarca insanın kullandığı antidepresanlar ile ilgili de korkutucu açıklamalarda bulundu.

171120221541242667969.webp

CİNAYETLERİN SEBEPLERİNİN ALTINDA BUNLAR VAR

Sunucu Hakan Ural’ın antidepresanlar ile ilgili sormuş olduğu soruya detaylı bir şekilde yanıt veren Karatay, şu şekilde konuştu:

“Dün yeni bir çalışma geldi. Antidepresanların boş verilen ilaçlardan hiçbir farkı yok. Antidepresanların boş verilen kontrol ilaçlarından, binlerce hastada yapılmış bu ve hiçbir farkı olmadığı görüldü. Antidepresanlar çok tehlikeli, müthiş bağımlılık yapıyor ve aynı zamanda beynin biyolojisini bozuyor bununla da birlikte intihara teşebbüsler burada oluyor. Antidepresanlar bunu yapıyor, cinayetlerin sebeplerinin altında bunlar var. Beş yaşındaki çocuklara dahi yazılmaya başlandı. Türkiye ilaç firmalarının cenneti. Türkiye’de hekimlik yok ilaç firmaları ne derse onu uyguluyorlar. Onu söylediğim için davam var. Bu yüzden 95 tane davam var”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN