Doğal ağrı kesicileri öğrenince evinizdeki bütün kas gevşetici ilaçları çöpe atacaksınız

Doğal ağrı kesicileri öğrenince evinizdeki bütün kas gevşetici ilaçları çöpe atacaksınız

Hareketsiz bir yaşam tarzı ve uzun çalışma saatleri kas ağrılarına ve spazmlara neden olabilir. Bunlar herhangi birini, herhangi bir zamanda ve vücudun herhangi bir bölümünü etkileyebilir. Mutfağınızda bulunan ilaçlarla kaslarınızı gevşetin ve hareket etmeye devam edin.

Ağrı kesicilere başvurmak yerine, bir kastaki ani istemsiz gerilme, gerginlik veya şişkinliği hafifletmek için doğal kas gevşeticileri deneyebilirsiniz. Bu haberimizde, kas spazmlarının ve ağrılarının arkasındaki çeşitli nedenleri anlayacağız ve ağrıyı etkili bir şekilde gidermenize yardımcı olabilecek birkaç doğal kas gevşeticiye bakacağız.

basliksiz-27.jpg

KAS SPAZMLARINA NEDEN OLAN NEDİR?

Kas spazmları kötü duruş ve duruş nedeniyle en sık boyun, omuz ve sırt bölgelerini etkiler. Bununla birlikte, eller, ayaklar, baldırlar, karın vb. gibi vücudun herhangi bir yerinde kas spazmları yaşayabilirsiniz. Bunlar hareket alanınızı sınırlar ve hafif rahatsızlığa veya yoğun ağrıya neden olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN