29 Mart 2024 Cuma
Altın 2324.868 %0.78
BIST 9091.19 %0,12
Dolar 32.3705 %0.13
Euro 34.9603 %0.28
18°
İstanbul
Güneşli

Geçmeyen baş ağrılarına 40 saniyede doğal çözüm! Bu hareketi yaparak baş ağrısına ilaçsız veda edin

Geçmeyen baş ağrılarına 40 saniyede doğal çözüm! Bu hareketi yaparak baş ağrısına ilaçsız veda edin

Baş ağrısı, başın herhangi bir bölgesinde hissedilen rahatsızlık veya acıdır. Birçok insanın zaman zaman deneyimlediği yaygın bir şikayettir. Baş ağrıları farklı şiddetlerde olabilir ve genellikle hafif veya orta düzeydedir. Ancak bazı durumlarda şiddetli baş ağrıları da yaşanabilir.

Baş ağrısı, çoğu insanın hayatının bir noktasında deneyimlediği rahatsız edici bir durumdur. Genellikle hafif veya orta şiddette olmasına rağmen, baş ağrıları günlük yaşamı etkileyebilir ve bazen iş ve sosyal aktivitelerin yerine getirilmesini zorlaştırabilir. Baş ağrısı birçok farklı nedenden kaynaklanabilir. Stres, uyku düzensizlikleri, kas gerginliği, hormonal değişiklikler, yanlış duruş, sinüzit, migren, besin alerjileri gibi faktörler baş ağrısının ortaya çıkmasına yol açabilir. Ayrıca, bazı baş ağrısı tipleri genetik yatkınlık veya beyindeki kimyasal dengesizlikler gibi genetik veya biyokimyasal faktörlerden kaynaklanabilir.

GEÇMEYEN BAŞ AĞRILARINA 40 SANİYEDE DOĞAL ÇÖZÜM! BU HAREKETİ YAPARAK BAŞ AĞRISINA İLAÇSIZ VEDA EDİN

Çin tıbbına göre, boynunuzdaki nokta yani enseniz 'Feng Fu' veya 'rüzgar barınağı' olarak adlandırılır. Feng Fu, birçok sağlık sorununun tedavisi ile ilişkilidir ve bu nedenle her türden terapist arasında popülerdir. Burada, Feng Fu üzerinde Çin terapisi yapmak için bir buz küpünü nasıl kullanabileceğinizi açıklıyoruz.

BU TERAPİ NASIL YAPILIR?

Bu terapi için ihtiyacınız olan tek şey bir buz küpü. Bunu yapmak için yüzüstü yatın ve 20 dakika boyunca Feng Fu noktasına bir buz küpü koyun. Buz küpünü yerinde tutmak için bir eşarp yada fular kullanabilirsiniz. Bu yere düzenli olarak bir buz küpü koyarsanız, vücudunuz kendini yenilenmiş hissedecek, hastalıkları önleyecek ve daha sağlıklı ve enerjik olacaksınız. Daha iyi sonuçlar için bunu günde iki kez, bir kez sabah, aç karnına ve bir kez de yatmadan önce yapın. Şimdi bu terapiyi yapmanın faydalarını sayalım.

564da4e1e50aa916605cef4a.webp

BAŞ AĞRISINI AZALTIR

Neredeyse herkes ara sıra baş ağrılarıyla uğraşır. Bu Çin terapisinin ayrıca baş ağrılarını hafiflettiği ve sık sık meydana gelmesini önlemeye yardımcı olduğu kanıtlanmıştır.

​PMS'Yİ KONTROL ETMEYE YARDIMCI OLUR

PMS semptomlarını hafifletmeyi amaçlayan birçok ilaç olmasına rağmen, hiçbir şey bu 'buz küpü' tedavisinden daha ucuz ve kolay olamaz. Feng Fu'nun bir kadının adet döngüsü ile doğrudan bir bağlantısı olduğu söylenir ve bu nedenle PMS'ye yardımcı olabilir.

TİROİD PROBLEMİNİ AZALTIR

Tiroid tıbbi müdahale gerektirse de, ilaçla birlikte Feng Fu terapisini denemek, hastalıkla daha hızlı savaşmanıza ve daha çabuk iyileşmenize yardımcı olabilir.
Çin tıbbına göre, bu Feng Fu terapisi uyku kalitesini ve miktarını iyileştirmede yardımcı olur. İyi uyuyamıyorsanız, bu yöntemi deneyin, derin bir uyku çekeceksiniz ve daha az kabus göreceksiniz.

SİNDİRİMİ İYİLEŞTİRİR

Şişkinlik ve hazımsızlık bu günlerde yaygın bir sorun haline geldi. Bu Çin yöntemi, karaciğer ve sindirim sistemimizdeki hücreleri aktive ederek bu sindirim sorunlarını iyileştirdiğini ve bunlarla mücadele ettiğini iddia ediyor.

SIK SOĞUK ALGINLIĞINI ORTADAN KALDIRIR

Hava değişikliği sırasında bir veya iki kez soğuk algınlığına yakalanmak çok yaygındır. Feng Fu terapisi yapmak, soğuk algınlığına sahipken savaşmanıza yardımcı olacak ve aynı zamanda ona karşı bağışıklığınızı da güçlendirecektir.

ARTRİT İLE YARDIMCI OLUR

Feng Fu terapisinin artritin neden olduğu ağrı ve sızıları giderdiği söylenir.

SELÜLİT AZALTIR

Araştırmalar, bu Çin terapisini uygulayan kişilerin vücutlarındaki selülit miktarında azalma hissettiklerini göstermiştir.
Stres, kişinin günlük yaşamını olumsuz etkiler. Ancak vücudunuzdaki endorfinleri serbest bırakarak stresi azaltan bu Feng Fu terapisinden daha kolay bir şey olamaz. Ayrıca beyindeki ve omurgadaki nöral hücreleri aktive ederek beyne giden kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN
YUKARI