Göbeğinizde bu noktaya 2 dakika bastırın mucizeye tanık olun! 5 dakika sonra bambaşka biri olacaksınız

Göbeğinizde bu noktaya 2 dakika bastırın mucizeye tanık olun! 5 dakika sonra bambaşka biri olacaksınız

Yemeklerden sonra tuvalete çıkamıyorsanız hemen bu yöntemi deneyin. Göbeğinizde bulunan bu noktaya 2 dakika bastırın mucizeye tanık olun. Midede oluşan şişkinlik ve gaz sorununu anında gideriyor. Size vereceğimiz tekniklerle tuvalete çıkmamama probleminiz sona erecek. 5 dakika içinde bambaşka birine dönüşeceksiniz. İşte o mükemmel yöntem...

Kabızlık sorunu her yaşta görülebilen bir rahatsızlıktır. Kabızlıkla beraber midede şişkinlik oluşur ve tuvalete çıkamama sorunu başlar. Sizde bu sorunları sık sık yaşıyorsanız bu mucizevi yöntem ile hayatınız daha da kolaylaşacak. Göbeğinizde bulunan bu noktaya 2 dakika bastırın ve mucizeye tanık olun. 5 dakika sonra bambaşka biri olacaksınız. İşte uzmanların sır gibi sakladığı o yöntem...

CİDDİ SAĞLIK SORUNLARINA NEDEN OLUYOR

Havaların soğuması ile birlikte kabızlık sorunu hızlar arttı. Çoğu kişi bu hastalığı önemsemez ancak uzun süreli kabızlık sorunu ciddi sağlık problemlerine sorun olur. Uzun süreli kabızlık durumlarının altında ciddi sağlık sorunları yatıyor olabilir. Kabızlıkla birlikte karın ağrısı, kilo kaybı, makattan kan gelmesi gibi sağlık sorunlarına neden olur. Bu durumdan kurtulmanın yolu ise çok basit. Size vereceğimiz yöntem ile bu rahatsızlıklardan anında kurtulacaksınız.

kmgfgfgf-63.jpg

5 DAKİKA SONRA BAMBAŞKA BİRİ OLACAKSINIZ

Hazırsanız midenizde bulunan şişkinlik ve kabızlık sorununu anında geçirecek yöntemi açıklıyoruz. 5 dakika içerisinde ağrılarınız geçecek ve tuvalete çıkamama derdinden kurtulacaksınız. İşte o mucizevi yöntem...

KABIZLIK VE MİDE AĞRILARINA SON!

Kağıt kalemi alın ve notlara başlayın. Bu yöntem ile demir gibi olacaksınız. Göbek deliğinizin altı ve kasıklarınızın üstü olan noktaya saat yönünde dairesel olarak masaj yapın. Bu işlemi tam 2 dakika boyunca uygulayın. Bu sayede kabızlık, mide şişmesi, tuvalete çıkamama gibi problemlerden kurtulun.

kmggffd.jpg

KABIZLIK NEDEN OLUR?

Dışkılama zorluğu olarak tanımlanan kabızlığın oluşmasında sindirim sistemi hastalıklarıyla birlikte sağlıksız beslenme ve diyet alışkanlıkları ile hareketsiz yaşam, ilaç kullanımı gibi faktörler yer almaktadır.

  • Tuvalet ihtiyacını ertelemek
  • Katı gıdalarla beslenmek
  • Fazla inek sütü tüketmek
  • Rektumda ya da kolonda darlık veya tıkanıklık
  • Rektum ya da kolon çevresindeki sinirlere ait anormallikler
  • Hormonal hastalıklar
  • Dışkılamada rolü olan kaslara ait işlev bozuklukları

ÇOCUKLARDA KABIZLIK BELİRTİLERİ NELER?

Çocuklarda kabızlık sıkça yaşanan sorunlar arasında yer almaktadır. Bunun sebepleri arasında yeterli su tüketmemek, tuvalete gitmeyi ertelemek, stres, psikolojik sorunlar, fazla inek sütü, katı gıdalar ve kabızlık yapan yiyeceklerin tüketimi yer alabilmektedir. Bazı durumlarda makatta oluşan çatlaklar ve çeşitli hormon bozuklukları da çocuklarda kabızlık oluşturabilmektedir. Yeme alışkanlıklarından dolayı kabızlık yaşayan çocuğun beslenmesine, kabızlığa iyi gelen besinlerden ekleyerek çözüm aramak mümkündür. Çocuklarda kabızlığa ne iyi gelir sorusuna aşağıdaki cevaplar verilebilmektedir:

  • İnek sütü tüketimini azaltılmalı ve keçi sütü tercih edilmelidir.
  • Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yedirilmelidir.
  • Şekerli ürünler tüketilmemelidir.
  • Pirinç pilavı ve makarna yerine bulgur pilavı tercih edilmelidir.
  • Bağırsak florasını düzenlemek için ev yapımı yoğurt, kefir, yoğurt çorbası gibi gıdalar tercih edilmelidir.
  • Orman meyveleri, posalı lifli sebzeler çocuğun beslenme programına eklenmelidir.
  • Kuru meyveler ve bu meyvelerden hazırlanmış gıdalar tüketilmelidir.
  • Asitli meşrubatlar, kahve ve siyah çay gibi içecekler çocuklara verilmemelidir.
  • Hareketsiz çocuklar için aktivite alanı yaratılmalı ve çocuğun bol bol egzersiz yapması sağlanmalıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN