Günde iki bardak için o illetten anında kurtulun! Bu mucizevi kürün bağımlısı olacaksınız: İbrahim Saraçoğlu her gün tüketiyor!

Günde iki bardak için o illetten anında kurtulun! Bu mucizevi kürün bağımlısı olacaksınız: İbrahim Saraçoğlu her gün tüketiyor!

Yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan incirin bu faydasını duyunca mutfağınızdan eksik etmeyeceksiniz. Lezzetli tadı ve sulu görünümüyle iştah kabartan inciri bu tarif ile tüketin ve o kötü hastalıktan anında kurtulun. Bu yöntemi kimse bilmiyor, yiyen o kötü illeten kurtuluyor. Her yudumunda şifa bulacaksınız. Peki incirin faydaları neler? İşte soğuk havalarda mutlaka içilmesi önerilen o muhteşem kür tarifi...

Sulu görünümü ve lezzetli tadıyla yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden olan incir adeta şifa deposudur. Yaz aylarında genellikle yaş olarak tüketilen bu mucizevi meyveyi her gün mutlaka tüketmemiz gerekiyor. Özellikle kış aylarında grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi artan salgın hastalıklara karşı savaşan inciri mutfağınızdan eksik etmeyin. Ancak kuru kuru incir tüketmek yerine mutlaka bu kürü deneyin. Bu kür ile o illet hastalıktan anında kurtulacaksınız. İşte detaylar...

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİZİ TAVAN YAPTIRACAK

Ülkemizde Ege bölgesinde yetiştirilen ve içeriğinde sodyum, potasyum, çinko, bakır, magnezyum minerallerini barındıran incir adeta şifa deposudur. A, C, B3, B6, B2, K vitaminleri sayesinde bağışıklık sistemini güçlendiren inciri bu tarif ile tadına doyamayacaksınız. Hem lezzet çümbüşü yaşayacaksınız hem de bağışıklık sisteminiz tavan yapacak.

GÜNDE 2 BARDAK İÇİN O İLLETTEN KURTULUN

Havaların soğuması ile birlikte bronşit ve öksürük gibi sağlık problemlerinde artış yaşanmaya başladı. Oluşan kuru öksürük bir zaman sonra balgama dönüşür ve boğazda tahrişe neden olur. Bu durumdan kurtulmanın yolu ise bu kürde yatıyor. İncir ile yapılan bu kür ile bir daha hasta olmayacaksınız. İşte hazırsanız tarifi veriyoruz;

mgfgfgf-3.jpg

İlk olarak iki su bardağı çiğ sütün içine iki tane kuru inciri doğrayın ve atın. Ardından sütü kaynatın. Kaynadıktan sonra 20 dakika kadar bekleyin ve bu karışımı günde 2 defa tüketin.

İNCİRİN FAYDALARI NELER?

  • Antioksidan özelliği vardır. Kanser hücrelerinin oluşmasını engellemeye yardımcı olur.
  • Demir eksikliği olanlar tüketirse içindeki demir sayesinde takviye besini olabilir.
  • İçinde magnezyum vardır bu yüzden saç köklerini besler ve saç derisini sağlıklı kalmasını sağlar.
  • Lifli yapısı sayesinde de bağırsaklarımızı çalıştırır. Sindirim problemi olanlar için tavsiye edilir.
  • Hafızayı güçlendirir. Alzheimer riskini düşürür.
  • Yağ oranı düşük olduğu için kalp ve damar sağlığını korur.
  • Meme kanseri riskini düşürür.
  • K vitamini ve kalsiyum içinde bulunduğu için iskelet sistemi için faydalıdır.
  • Cilt sağlığını korur.
  • Bronşit ve astım hastalarına iyi gelir.
  • Kadınlarda kaliteli yumurtalık sayısını arttırır. Erkeklerin sperm kalitesini artırır.

mgfgfgf-4.jpg

İBRAHİM SARAÇOĞLU ÜSTÜNE BASA BASA UYARDI

İncir Faydaları İbrahim Saraçoğlu tarafından da biliniyor. Hamile kalmak isteyenler için kolay bir kür tarifi vardır. Kaliteli yumurtaların artmasını sağlar. Ayrıca kadınlarda kist ve minyon sorunlarını önlemeye yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN