Her sabah bir bardak için etkisini anında görün! Prof. Dr. Canan Karatay müthiş sırrını açıkladı

Her sabah bir bardak için etkisini anında görün! Prof. Dr. Canan Karatay müthiş sırrını açıkladı

Kemik ağrısı ve kemik erimesi sorunu yaşıyorsanız dikkat! Prof. Dr. Canan Karatay müthiş sırrını açıkladı. Her sabah aç karnına bu karışımı içerseniz tüm ağrılarınızdan kurtulacaksınız. Canan Karatay'ın her sabah özel olarak tükettiği bu karışım tüm ağrı ve halsizliğini götürecek. Tek yudumunda şifa bulacaksınız. İşte Canan Karatay'ın herkese önerdiği ve özel olarak tükettiği o mükemmel tarif...

Sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle herkes tarafından takip edilen Prof. Dr. Canan Karatay kendi YouTube kanalında yeni bir video paylaştı. Havaların soğumasıyla salgın hastalıkların arttığını belirten Canan Karatay, kendisinin özel olarak her sabah tükettiği özel karışımı takipçileriyle paylaştı. Bu karışım ile bir daha ne hasta olacaksınız ne de ilaç kullanmak zorunda kalacaksınız. Kemik ağrılarına ve kemik erimesine karşı doğal çözüm. Hem bağışıklık sisteminiz güçlenecek hem de daha dinç hissedeceksiniz. İşte Canan Karatay'ın kemikleri çelik gibi yapan o tarifi...

CANAN KARATAY HER SABAH MUTLAKA BU KARIŞIMI İÇİYOR

Havaların soğumasıyla birlikte salgın vakaları hızla arttı. Grip, nezle ve kemik ağrıları gibi rahatsızlıkla son dönemde herkeste görülmeye başlandı. Peki bu ağrı ve salgından nasıl korunuruz? Tavsiyeleriyle zaman zaman eleştirilen Canan Karatay kendisinin her sabah tükettiği karışımı paylaştı. Doğal ağrı kesici olarak tanımlayan Karatay, bu karışımın özellikle çocuklara verilmesi gerektiğini vurguladı. Peki Canan Karatay'ın önerdiği bu karışım ne? Hazırsanız Canan hocanın gizli kür tarifini veriyoruz;

KEMİKLERİNİZ DEMİR GİBİ OLACAK

Yukarıda bahsettiğimiz karışım kemik suyundan başka bir şey değildi. Kelle paçanın en doğal kolajen oluğunu ve aynı zamanda mineral zengini olduğunu ifade eden Canan Karatay, gizli tarifini açıkladı. Kasaptan aldığınız kemikleri 3-6 saat arası kaynatın. Ardından içine yarım limon sıkın. Bunun üzerine kristal kaya tuzu ekleyin. Bu karışımı her sabah aç karnına için.

kmgfgf-84.jpg

MUTLAKA ÇOCUKLARINIZA İÇİRİN

Bu içecek, vücudun hastalıklara karşı direncini, kemikleri, kasları, kas bağlarını güçlendiriyor. Hormonları rahatlatıyor. Antikorlar kemik suyu çorbada, işkembe çorbasında, kelle paça çorbasında bolca var. Çocuklara da bunu içirmek lazım. Kemikleri güçlenir, boyları uzar.

KEMİK SUYUNUN FAYDALARI NELER?

  • Yüksek besleyiciliğe sahiptir. Hayvan kemikleri ve bağ dokusu, kolajen adı verilen önemli bir protein içerir ve 1 bardak kemik suyu yaklaşık 9 gram yüksek kaliteli protein sağlayabilir.
  • Ek olarak kemik suyu, nasıl yapıldığına bağlı olarak kalsiyum, magnezyum ve fosfor gibi çeşitli minerallerin yanı sıra B vitaminleri ve diğer besin öğelerini içerebilir.
  • İnflamasyonu (iltihap) azaltır ve bağırsak sağlığını destekler. Kemik suyu, bağırsak zarını beslemek için gerekli olan önemli amino asit glutamini içerir. Kolajen ile birleştiğinde, kemik suyundaki glutamin sindirim sorunlarına veya besinleri emmede güçlüklere neden olabilecek hasarlı bağırsak zarlarının onarılmasına yardımcı olabilir.
  • Eklem sağlığı için iyidir. Kemik suyu birçok çalışmada sağlıklı dokuyu desteklemek ve sporcularda, osteoartiritli bireylerde ve daha fazlasında (römatoid artirit, fibromiyalji) eklem ağrısını ve iltihabı azaltmak için glukozamin ve kondroitin proteinlerini içerir.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kemik sularının yüksek mineral konsantrasyonu bağışıklık sistemini destekler.
  • Daha iyi uyumanıza yardımcı olur. Araştırmalar kemik suyunda bulunan glisin amino asitinin, uykuyu iyileştirmeye ve yorgunluğu gidermeye yardımcı olabileceğini göstermiştir.
  • Cilt, saç ve tırnak sağlığını destekler. Kemik suyu, güçlü cildin yapısal taşlarını oluşturan yüksek miktarda kolajen içerir ve cilde genç bir ışıltı verir. Kolajen ayrıca saç uzamasını, cilt yenilenmesini ve tırnakların güçlü kalmasını destekler.
  • Kemik suyu grip, soğuk algınlığı gibi hastalıklara karşı vücut direncini arttırır.

kmgfgf-85.jpg

GÜNDE NE KADAR KEMİK SUYU İÇİLMELİ?

Günde 1 bardak ilikli kemik suyu içmek faydalarından yararlanmanızı sağlar. Eğer kemik suyunu sade bir şekilde içemiyorsanız, kemik suyu çorbası tarifimizi deneyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN