İbrahim Saraçoğlu gizli kür tarifini verdi! Mide yanmasını anında geçiriyor: 5 dakikada kolayca hazırlanıyor

İbrahim Saraçoğlu gizli kür tarifini verdi! Mide yanmasını anında geçiriyor: 5 dakikada kolayca hazırlanıyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu sağlıklı beslenme tavsiyeleriyle dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Son dönemde hemen hemen her yaşta görülen mide yanması hayatımızı olumsuz yönde etkileyebiliyor. Çoğu kişi bu rahatsızlıklardan dolayı koli koli hap tüketiyor ancak İbrahim Saraçoğlu'nun gizli kür tarifi ile mide yanmasından anında kurtulacaksınız. Bu tarif mide yanmasını anında geçiriyor. 5 dakikada kolayca hazırlanıyor. İşte İbrahim Saraçoğlu'nun mucizevi kür tarifi...

Ramazan ayı ile birlikte geceleri gıda tüketimi oldukça fazlalaştı. Fazla besin tüketimi ile belli başlı mide rahatsızlıkları ortaya çıkabilmekte. Özellikle mide yanması en çok şikayet edilen durumlardan biri. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu mide yanmasına yönelik gizli kür tarifini paylaştı. Mide yanmasını anında geçiriyor. Herkesin mutfağında bulunan bu malzemeler ile 5 dakikada karışımı hazırlayın.

Mide yanması iftardan sonra herkeste sıklıkla görülen rahatsızlıkların başında geliyor. Ne kadar hap içerseniz için bu ağrı büyük sorunlara neden olmakta. Peki mide yanması nasıl geçer? Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, mide yanmasına havuç önermektedir. Havuç ile mide ağrılarından anında kurtulun.

İBRAHİM SARAÇOĞLU GİZLİ KÜRÜNÜ VERDİ: MİDE YANMASINI ANINDA GEÇİRİYOR

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu iftardan sonra kendini gösteren mide yanmasına yönelik havuç tüketilmesini öneriyor. Havuç içeriğinde vitaminler sayesinde mideyi rahatlatır ve rahat bir nefes almanızı sağlar. Havuç tüketimi ile mide yanmalarından anında kurtulabilirsiniz. İbrahim Saraçoğlu özellikle havucu sıkarak suyu ile tüketilmesini öneriyor.

yeni-proje-2024-04-04t134625-186.jpg

5 DAKİKADA HAZIRLANIYOR! İŞTE HAVUÇ SUYUNUN FAYDALARI

Başta cilt ve saç sağlığı olmak üzere, sindirim sistemi ve kalp damar sağlığı için önemlidir. Kanseri önleyici özelliği vardır.

Mesane, kolon ve meme kanserlerini engellediği bilimsel olarak kanıtlanmıştır. İçerdiği protein kemik yapısı için çok önemlidir. Kemik sağlığının korunmasına ve kemik hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.

yeni-proje-2024-04-04t134428-215.jpg

HAVUCUN FAYDALARI NELERDİR?

  • Havuç göz sağlığına oldukça iyi gelir.
  • Şeker hastalığı olanlar için besleyici bir sebzedir.
  • Lifli yapısı vardır, kan şekerinin hızlı yükselmesine engel olur.
  • Kabızlığın önlenmesine yardımcı olur.
  • Bağırsak sağlığı için çok yararlıdır.
  • Cildi korur, parlaklık sağlar.
  • Saç sağlığını korur.
  • Kanserin yayılmasını engeller.
  • Kilo vermeye yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN