Kahvenize Bir Kaşık Ekleyin Göbek Yağları Erisin

Kahvenize Bir Kaşık Ekleyin Göbek Yağları Erisin

Sabah kahvenizin tadını çıkarmak için oturduğunuzda metabolizmanıza aslında bilmeden küçük bir destek veriyorsunuz . Muhtemelen kilerinizde veya baharat dolabınızda bir yerlerde bulunan basit bir bileşenle yağ yakma potansiyelini neden daha da artırmıyorsunuz? İşte kahvenize bir kaşık kattığınızda göbek yağlarınızı eritecek o mucize baharat...

Kahvenizi yaparken şeker koyanlardansanız şekeri bir kenara bırakın, süt ürünü olmayan kremaları buzdolabında saklamaya devam edin. Ve biraz farklı bir şey deneyin: Sabahları kahvenize eklemeniz gereken tek şey göbek yağlarını eriten o baharat.

ŞEKER VE SÜT KREMASI İŞİNİZİ ZORLAŞTIRIR

Bir fincan sade kahve, hücre koruyucu antioksidanlar ve metabolizmanızın durgun olduğu saatlerde hareket etmesine yetecek kadar kafein içerir. Ama kahvenizin içine koyduğunuz şey onu yağ yakıcı da yapabilir.

Bir fincan sade kahveyi bir kaşık dolusu şekerle doldurmak sadece metabolizmanızı yavaşlatır ve kan şekerini yükseltir. Krema ve süt ürünü olmayan kremalar ayrıca şeker ve sağlıklı olmayan doymuş veya trans yağlar içerir.

tarcin.jpg

TARÇIN TAM BİR YAĞ YAKICI

Ama yağla mücadele faydaları olan, kullanabileceğiniz bir şeker ikamesi var.

Fareler ve yakın zamanda liposuction yaptırmış kişiler üzerinde yapılan çalışmalarda tarçında bulunan sinnamaldehit adı verilen kimyasal bir bileşiğin yağ hücrelerinin yakılmasına yardımcı olabileceğine dair bazı kanıtlar vardır.

Forbes'a göre : "Bu hücreleri sinnamaldehit ile tedavi ettikten sonra, araştırmacılar bazı ilginç değişiklikler fark ettiler. Lipid metabolizmasına ve yağ yakımına yardımcı olan genlerin ve proteinlerin üretiminin daha fazla ifadesi vardı.”

Metabolizmanızı hızlandırmanın ve kahvenizi daha sağlıklı hale getirmenin yollarını arıyorsanız tarçının yardımcı olabileceğine dair daha fazla kanıt var. Annals of Family Medicine'de yayınlanan bir araştırma, "Tip 2 diyabetli hastalarda tarçın, önemli ölçüde daha düşük açlık kan şekeri, toplam kolesterol, LDL kolesterol ve trigliserit düzeyleri ve daha yüksek HDL kolesterol düzeyleri ile ilişkilendirildi" diyor.

kahve.jpg

TARÇINLI KAHVE NASIL YAPILIR?

Bu basit tarçınlı kahve tarifi, lezzetli tarçınlı kahve yapma adımlarını ortadan kaldırır (fincanınızın üstünde yüzen tarçın baharatıyla uğraşmadan). Sadece iki malzemeye ihtiyacınız olacak: en sevdiğiniz öğütülmüş kahve ve tarçın çubukları.

Kahvenizi yaparken tarçın çubuklarını da cezveye atın ve kahve ile birlikte kaynatın. Sonra da kahve fincanınıza ya da kupanıza tarçın çubuklarını d ekleyin. İşte tarçınlı kahve yapmak bu kadar basit.

Siz göbek yağlarını eritmek için neler yapıyorsunuz? Sizlerde kendi formüllerinizi bizimle paylaşmak ister misiniz?


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN