Kilo sandığınız ödem olabilir! Prof. Dr. Canan Karatay ödem atan yöntemi paylaştı, bunu içen iplik gibi kalıyor

Kilo sandığınız ödem olabilir! Prof. Dr. Canan Karatay ödem atan yöntemi paylaştı, bunu içen iplik gibi kalıyor

Dünyada hızla yayılan obezite ülkemizde de oldukça sıkla rastlanan rahatsızlıklardan biri. Yemek yeme düzenimiz ve gün içerinde yaptığımız aktivitelerimiz vücudumuzu temel şekillendiren faktörlerden biri. En çok rahatsızlık duyulan olaylardan biri ise göbek ve bacaklarda oluşan kilo problemi. Ancak kilo sandığınız ödem olabilir. Prof. Dr. Canan Karatay, hem ödem atan hem de cayır cayır yağ yakan gizli tarifini paylaştı. Her gün bunu için tığ gibi olacaksınız. İşte detaylar...

Sağlıklı beslen üzerine verdiği tavsiyelerle dikkatleri üstüne çeken Prof. Dr. Canan Karatay, bu sefer tüm dünyayı etkisi altına alan obezite ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundu. Özellikle pandemi ile birlikte kilo almalar hızlandı ve obezite riski ile karşı karşıya kaldık. Vücudun bazı bölgelerinde oluşan yağlanmalar kolay kolay geçmez. Bunun nedeni ise kilo sandığımız yerlerde oluşan ödemlerdir. Bu ödemler kolay kolay geçmez ve istenmeyen görüntülere neden olur. Eğer sizde bu durumdan şikayetçiyseniz Canan Karatay'ın tarifini kullanın. Bu içecek ile cayır cayır yağ yakacaksınız. Etkisini görünce bir daha bırakamayacaksınız. İşte vücuttaki ödemi atan o muhteşem karışım...

BU TAİRF İLE VÜCUTTA BİRİKEN ÖDEMİ ATIN

Pandemi ile birlikte alınan kilolar başımıza dert oldu. Alınan kiloları vermek çok zordur. Hele bir de günlük hayatınız tempoluyla kilo vermek neredeyse imkansız. Tükettiğiniz besinleri önemle seçmelisiniz. Günümüzde bunu yapmakta neredeyse imkansız. Kilo alımı ile birlikte vücutta ödem birikir ve istenmeyen görüntülere neden olur. Sizde vücutta biriken ödemlerden rahatsızsanız mutlaka Canan Karatay'ın tarifini kullanmalısınız. Kolay yoldan ödem atın.

dffdfd-81.jpg

CANAN KARATAY'IN ÖDEM ATAN GİZLİ TARİFİ

Salatalara verdiği tat ile çok sevilen hem de içeceklerde kullanılan aynı zamanda C vitamini deposu olan limonu bir de Canan Karatay'ın tarifi ile tüketin. Vücutta biriken ödemi söküp atıyor. Peki Canan Karatay'ın ödem atan tarifi ne?

dffdfd-80.jpg

Bağırsakların aktif bir şekilde çalışmasına yardımcı olarak sindirimi rahatlatan limonlu su detoksu, düzenli tüketildiğinde yağları yakıyor. Gün içerisinde tuvalete sık çıkamayan kimselerin sabah aç karna tüketmeleri ile direkt olarak tuvalete çıkabileceği limonlu su karışımı ile kilo vermek için vücutta biriken ödemler idrar yoluyla dışarı atılıyor. Canan Karatay tarafından önerilen bu karışım ile hem yağ yakacaksınız hem de vücutta biriken ödemlerden kurtulacaksınız.

LİMONLU SU NASIL HAZIRLANIR?

Dilimlediğiniz limonların bir kısmını sıkın. Sıktığınız dilimlerin kabuklarını da suya rendeleyin. Geriye kalan dilimleri de karışımı taşıyacağınız şişeniz, kupanız ya da fincanınıza koyun. Tercihinize bağlı olarak da ağzına kadar sıcak ya da soğuk suyla doldurarak afiyetle için.

dffdfdf-5.jpg

LİMONLU SUYUN FAYDALARI NELER?

Düzenli tüketildiğinde kilo vermeye yardımcı olur.

İçerdiği C vitamini ile bağışıklığı destekler. Soğuk algınlığı ve solunum yolu enfeksiyonlarında tedaviye ek olarak kullanılabilir.

Limon suyu içerdiği sitrat nedeniyle böbrek taşı oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Böbrek sağlığını destekler.

Demir emilimini artırarak aneminin önlenmesine yardımcı olur.

Kolajen sentezini desteklediği için cilt sağlığına faydalıdır.

Vücuttan toksinlerin ve ödemin atılmasına yardımcı olur.

Sindirim sisteminin düzeltilmesine yardımcı olur.

Karaciğer fonksiyonlarının çalışması için destek verir.

Su tüketimini kolaylaştırır.

Kalp ve damar hastalıklarının önlenmesinde rol oynar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN