Kırk yıllık tiryakiye paketi attıracak formül! Canan Karatay'dan sigara bırakma yolu: Bir kaşığı bile sigaradan tiksindiriyor

Kırk yıllık tiryakiye paketi attıracak formül! Canan Karatay'dan sigara bırakma yolu: Bir kaşığı bile sigaradan tiksindiriyor

Sigarayı bırakmak isteyen fakat bağımlı olduğunu düşünenlere bomba tavsiye geldi. Canan Karatay'dan gelen tavsiye ile sigarayı bir daha ağzınıza vurmayacaksınız. Sadece bir kaşık yiyerek sigaradan tiksindiren yöntemi paylaştı. Bırakmak isteyen tiryakiler paketi kırıp çöpe atıyor. İşte sigara bıraktıran yöntem...

Sağlık konusundaki tavsiyeleriyle bilinen Prof. Dr. Canan Karatay, sigara tiryakilerine seslendi. Sigarayı bırakmak isteyenler sadece bir kaşık yemesi yeterli oluyor. Bu yöntemi uygulayanlar ağzına bir daha sigarayı vurmayacak.

SİGARAYI BIRAKTIRAN YÖNTEM

Sigara fiyatlarında yapılan 5 TL'lik zammın ardından Canan Karatay'dan çarpıcı açıklama geldi. Sigara tiryakilerine bıraktıracak yöntemi paylaştı. Her evde bulunan kaya tuzunu işaret ederek engin bilgilerini takipçileriyle paylaştı. Kaya tuzunun normal tuzlarla karıştırılmaması gerektiğini söyledi.

Kaya tuzunun içerisinde yüzde 30-35 oranında tuz, yüzde 80 oranında mineral olduğunu paylaştı. Katkı maddesi olmadan direkt vücuda girmesi gerektiğine dikkat çekti. Evinde kaya tuzu lambası bulundurduğunu söyleyen Karatay, kaya tuzunun vücuttaki tüm metalleri uzaklaştırdığını söyledi. Kaya tuzunun en büyük katkısı ise ağızdaki bozuk tat hissini ortadan kaldırır.

88-3.jpg

SİGARAYI BIRAKMAK İSTEYENLER BUNU YAPSIN

Sigarayı hızla bırakma konusunda yardımcı olan kaya tuzu, son gelen zamların ardından tiryakilere öneriliyor. Canan Karatay'ın açıklamalarına göre, önceden hazırlanan yemekler, dil üzerinde beşinci bir tat tomurcuğu oluşturuyor.

Çocuklar ve gençler tomurcuğu kola ile şekerli içeceklerde buluyor. Tomurcuğu sıfırlamak ya da sigarayı bırakmak için dilinizin üzerine bir miktar kaya tuzu koymanız yeterli olacak. Sözlerini, "Peygamber efendimiz de her yemek öncesi tuz yermiş..." sözleriyle tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN