Meğer soğanı böyle tüketmemiz gerekiyormuş! Canan Karatay tüm yanlışları tek tek anlattı: "Kansere davetiye çıkarmayın"

Meğer soğanı böyle tüketmemiz gerekiyormuş! Canan Karatay tüm yanlışları tek tek anlattı: "Kansere davetiye çıkarmayın"

Canan Karatay yaptığı son açıklamasında bunca yıl yanlış tükettiğimiz soğana değindi. 'Sakın böyle yaparak tüketmeyin' diyen Canan Karatay, kansere davetiye çıkaran o yanlışı düzeltmenin yollarını da açıkladı. İşte, Canan Karatay'ın soğan tüketimiyle ilgili yaptığı çarpıcı açıklaması...

Mutfaklarımızın vazgeçilmezi olan soğan neredeyse her yemeğimize eşlik ediyor. Hem lezzetli hem de sağlıklı olarak bilinen soğanın o şekilde tüketimi ise resmen zehir saçıyor. Son açıklamasında soğan tüketimine değinen Canan Karatay, doğru pişirme tekniklerini tek tek anlattı...

VİTAMİNLERİNİ KAYBEDİYOR

Karatay, soğanın çiğ tüketilmesinin daha faydalı olduğunu söyledi. Genellikle kavrularak yemeklerde kullanılan soğanın vitaminlerini kaybettiğini belirten Karatay, bu şekilde vücuda yarardan çok zararı olduğunu da açıkladı.

c-h-14-1.jpg

Yağda kavrulan soğan tüketmenin en büyük yanlışlardan biri olduğunu söyleyen Karatay, yağ ile beraber kanserojen maddelerin de ürediği bilgisini vererek soğanın çiğ tüketilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN