Nasırın resmen düşmanı! Bu iki malzemeyle kökünden söküp atın, 10 dakika bekletince etkisine inanamayacaksınız

Nasırın resmen düşmanı! Bu iki malzemeyle kökünden söküp atın, 10 dakika bekletince etkisine inanamayacaksınız

Nasırı olanları kurtaracak yöntemler paylaşıldı. Sadece 10 dakika nasırın üzerinde bekleterek etkisini görebilirsiniz. Bu iki malzemeyle birlikte elinizdeki ya da ayağınızdaki nasırlardan kökten çözüm... İşte nasır söken yöntemler...

Nasırlarla mücadele ediyorsanız bir de bu tarifleri deneyin. Sadece 10 dakika içerisinde etkisine gözlerinizle bile inanamayacaksınız. Sadece 2 malzemeyle birlikte nasırlara kökten çözüm paylaşıldı. İşte nasır düşmanı tarifler...

NASIRDAN KURTULMANIN YOLLARI

İnsan vücudunda sürekli olarak baskı, sürtünme ve tahrişin olduğu bölgelerde vücut kendini korumaya alır. Sürekli olarak tahrişe uğrayan kısımdaki deri kendini sertleştirir ve kalınlaştırır. Sert nasır, yumuşak nasır ve tohum nasır şeklinde üç farklı çeşidi bulunur.

İlk zamanlarda rahatsızlık vermeyen nasır, ilerleyen evrelerinde ağrı, pul pul dökülme, bölgenin sertleşmesi ve iltihap gibi semptomlar görülebilir. Nasırdan kurtulmak için aşağıdaki tarifleri uygulayabilirsiniz.

maxresdefault-7.jpg

LİMON VE KABARTMA TOZU

Nasırdan kurtulmak için sadece 2 malzemeye ihtiyacınız olacak. Bu malzemeler limon ve kabartma tozu olarak paylaşıldı. Limonda bulunan doğal asit ve kabartma tozundaki kimyasal nasırları defediyor. Ilık su içerisinde 3 yemek kaşığı limon suyu ekleyin ve nasırlı bölgeyi karışımın içerisinde bekletin. 3 dakikanın ardından kabartma toszu ilave edin ve 10 dakika boyunca nasırlı bölgeyi bekleterek yavaş yavaş ovmaya başlayın.

4-001.jpg

BEYAZ SİRKE

Nasırdan kurtulmak için beyaz sirke kullanabilirsiniz. Yoğun asit içeriği nedeniyle nasırı parçalar. Bu işlem için ilk olarak beyaz sirkeyi nasırın yer aldığı bölgeye sürün ve ovalayın. Nasrın olduğu bölgeyi bandajla sarın ve bir gece boyunca bekletin. Sabah olduğunda nasırlı bölgeden ölü derilerin döküldüğünü göreceksiniz.

1441915.webp

SARIMSAK

Sarımsağın içerisinde bulunan antimikrobiyal özellik sayesinde nasırı kısa sürede yok edebilir. Nasırı yumuşatarak onarılmasını sağlar. Öncelikle elinize aldığınız bir diş sarımsağı ezin. Ezilmiş sarımsağı nasırlı bölgeye koyarak bandajla sarın. Birkaç saat içinde bölgeyi temizleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN