Prof. Dr. Canan Karatay sofranızdan sakın eksik etmeyin diyerek uyardı! Tek lokmasında amansız hastalıktan kurtulacaksınız

Prof. Dr. Canan Karatay sofranızdan sakın eksik etmeyin diyerek uyardı! Tek lokmasında amansız hastalıktan kurtulacaksınız

Son dönemde sağlıklı beslenme üzerine verdiği tavsiyelerle tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, yine ezber bozan reçetesiyle herkesin dikkatini çekti. Toplumumuzda sıklıkla görülen hastalıkların başında gelen kanserden korunmak oldukça zor. Genetik faktörlere bağlı olarak kendini gösteren bu kötü hastalıktan doğal yollarla korunmak artık mümkün. Karatay, sofranızdan sakın eksik etmeyin diyerek önerdi. Her lokması kansere karşı koruma sağlıyor. İşte detaylar...

Toplumumuzda en çok korkulan hastalıkların başında gelen kanserden korunmak oldukça zordur. Genetik olarak görülen bu hastalıktan korunmak ise neredeyse imkansızdır. Prof. Dr. Canan Karatay yine ezber bozan reçetesi ile dikkatleri üzerine çekti. Kanserden korunmak istiyorsanız mutlaka bu besini sofranızdan eksik etmeyin. Vücudu baştan aşağı yeniliyor ve ölü hücreleri yeniliyor. Tek ölüme çaresi yok, her lokması şifa olacak. İşte Canan Karatay'ın üstüne basa basa önerdiği besin...

CANAN KARATAY'DAN EZBER BOZAN REÇETE

Kanser hastalığı son dönemde hızla yaygınlaştı. Toplum arasında kötü hastalık olarak anılan kanserden korunmanın en iyi yolu sağlıklı beslenmedir. Düzenli olarak beslenme takviyesi yaparsak vücudumuzu hem korumuş hem de yenilemiş oluruz. Prof. Dr. Canan Karatay bu sefer öyle bir şey önerdi ki her hastalığı şifa oluyor. Tek bir ölüme çaresi yok.

KANSERE KARŞI DOĞAL ÇÖZÜM

Canan Karatay kansere karşı kalkan olacak süper besinini açıkladı. O besin himalaya tuzu. Himalaya tuzu içerisinde bulundurduğu sodyum ve antioksidanlar ile vücudu baştan aşağı yeniler ve kansere karşı koruma sağlar. Sakın bu besini sofranızdan eksik etmeyin. Her lokması şifa!

gfgfgf-43.jpg

Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Canan Karatay, "Kristal kaya tuzu açısından ülkemiz mağaralarla doludur. Bu yüzden tuz madenlerini yabancılara vermememiz lazım. Kristal kaya tuzunu ağzını koyarak da emebilirsiniz. Bütün bilimsel çalışmalarda bir insanın sağlıklı vücudu ile yaşaması için gerekli tuz miktarı nedir? Bir tatlı kaşığı kadar kaya tuzu kadardır. Her gün tatlı kaşığı kaya tuzu yememiz lazım. İnsan vücudunun iyi düşünebilmesi, hormonlarımızın çalışabilmesi için, tüm hücrelerin çalışması, böbreklerin sağlıklı çalışabilmesi için bu tuza ihtiyaç vardır. Bahsedilen tuzlu gargaranın altında yatan da bu tuzdu. Bir bardak suya tatlı kaşığı tuzu burnunuza çekerseniz, burnunuz açılır, oksijen alırsınız." ifadelerini kullandı.

HİMALAYA TUZUNUN FAYDALARI NELER?

  • Himalaya tuzu astım hastalığına sahip kişilerin tedavisinde kullanılabilir. Havayı dengeleyerek sık öksürükleri keser.
  • Stresi yok etme özelliği bulunur.
  • Uyku düzeni sorunu yaşayanlar tarafından kullanılabilir. Bunun için himalaya tuzu lambası kullanılabilir. Bu lamba ile uykuya geçiş hızlanır.
  • Antioksidan özelliği bulunur, böylelikle vücutta biriken zararlı maddeleri dışarı atmayı sağlar.
  • Böbreklerde biriken asitleri temizler.
  • Havadaki nem dengesini sağlar.
  • Metabolizmanın daha hızlı çalışmasında yardımcı olur. Bu da kişilerin daha hızlı kilo vermesine yol açar.
  • İyot oranı yüksektir. Kullanımı ile iyot eksikliğinden meydana gelen guatr riskine iyi gelir.
  • Kireçlenme ve kemik hastalıklarına iyi gelir.
  • Migrene iyi gelir.
  • Sinüs yollarını açtığı için burun tıkanıklığı yaşayan kişilere iyi gelir.
  • Ölçülü bir şekilde tüketilirse tansiyonu dengede tutar.

fggfgf-6.jpg

HİMALAYA TUZU NASIL TÜKETİLİR?

  1. Himalaya tuzunun farklı kullanım şekilleri bulunmaktadır. Kişiler himalaya tuzunu yemeklerde kullanılabilir. Keskin bir tuz olduğu için yemeklerdeki kullanımına dikkat edilmesi gerekir.
  2. Cilt için kullanımı tercih edilebilir.
  3. Kişilerin bacaklarında meydana gelebilen uyuşma durumlarında kullanılması tercih edilebilir. Bunun için himalaya tuzu ve su ile yapılan ayak kürü ile ayaklarınızı 20 ya da 30 dakika bu su içerisinde bekletebilirsiniz.
  4. Himalaya tuzu lambaları da migren ağrıları için son dönemlerde kullanılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN