Prof. Dr. Canan Karatay'dan ezber bozan açıklama! Okullardaki salgınla şoke eden açıklama... Bunu kimse bilmiyordu

Prof. Dr. Canan Karatay'dan ezber bozan açıklama! Okullardaki salgınla şoke eden açıklama... Bunu kimse bilmiyordu

Sağlık alanında verdiği tavsiyeler ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay'dan flaş bir uyarı geldi. Herkesin yaptığı yanlışlar üzerinden uyarılarda bulunan Canan Karatay, okullarda yapılan en büyük yanlışı velileri uyararak açıkladı. Bu malzemeleri kullanıyorsanız hemen bırakın, hem sizi hem de çocuğunuzu zehirliyor. Sakın hiç bir yerde kullanmayın! İşte Canan Karatay'ın 'Zehir Saçıyor' dediği ürünler ve zararları...

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Prof. Dr. Canan Karatay son açıklamalarıyla yine ezber bozdu. Ev hanımlarının sıklıkla kullandığı bu ürünler hakkında uyarılarda bulunan Canan Karatay, sakın evinize bile almayın uyarısında bulundu. Özellikle okullarda kullanılan bu ürünlerin çocukları zehirlediğini ve büyük sağlık sorunlarına neden olduğunu belirtti. Sakın evinize sokmayın! İşte Canan Karatay'ın uyarıda bulunduğu ürünler...

CANAN KARATAY ANNE VE BABALARI UYARDI

Kendi YouTube hesabından yeni açıklamalarda bulunan Canan Karatay ev hanımlarını üstüne basa basa uyardı. Evde, okulda, iş yerlerinde kullanılan deterjan ve suni kimyasalların burnu tıkadığını söyledi. Özellikle okullarda sık sık kullanılan deterjanların çocuklara ciddi sağlık sorunlarına neden olduğunu söyleyen Canan Karatay, anne ve babaları uyardı.

SAKIN KULLANMAYIN FAYDASINDAN DAHA ÇOK ZARARI VAR

Havaların soğumasıyla birlikte grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar hızla arttı. Gripten korunmak için ilk tercihimiz olan vitaminlerin oldukça zararlı olduğunu söyleyen Canan Karatay, anne ve babaları üstüne basa basa uyardı. Evde kullanılan deterjan, suni kimyasallar, oda kokuları ve yumuşatıcıların vücut direncini kırdığını söyleyen Karatay, bu tarz ürünlerin burun tıkanıklığına neden olduğunu söyledi. Canan Karatay yaptığı açıklamada, "Evdeki zehirler burnu tıkar. Bu deterjanlardaki maddeler vücuda girmesin diye burun kendini tıkar. Vücudumuz bizden akıllıdır. Vücuda zehir girmesin diye burun bunu yapıyor." dedi.

ÇOCUKLARINIZI ZEHİRLEMEYİN

Okul, iş yerleri ve ofis gibi yerlerde gerektiğinden fazla deterjan kullanıldığını söyleyen Canan Karatay, "Okullarda çok fazla gereksiz yere deterjanlar kullanılmaya başladı. Hijyen en tehlikeli hastalıktır. Hijyen ancak firmalara hizmet etmekten başka bir şey değildir. Bütün çocuklar öksürüyor tıksırıyor. Bunun nedeni okullarda kullanılan deterjanlar. Okulları sirkeyle temizlemek yeter. Yetkililere sesleniyorum. Çocuklarda salgın diye bir şey yok. O virüs körpe vücuda girmesin diye burun kendini tıkıyor." dedi.

fdgdg.jpg

TIKALI BURUN NASIL AÇILIR?

Tıkalı burunların karbonat ile kolayca açılabileceğini söyleyen Canan Karatay şu ifadeleri kullandı:

"İngiliz karbonatı ile diğer karbonatı karıştırmayalım. İngiliz karbonatı içilebilir. İçinde glüten yoktur. Temizliği de onunla yapabiliriz. Çocuklarımızın özellikle gece yatarken burunları tıkanıyorsa o karbonatlı suyla burunlarını temizleyebiliriz. Burun tıkalı olduğu zaman bilin ki hastalıkların temeli atılıyor. Çünkü vücuda oksijen girmiyor. Ağzımızı açınca da o zehirli maddeler içeri giriyor ve hasta oluyoruz."

sdfsdf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN