Pürüzsüz cildin sırrı ortaya çıktı! Canan Karatay bunun da yöntemini söyledi... Cildiniz ay gibi parlayacak

Pürüzsüz cildin sırrı ortaya çıktı! Canan Karatay bunun da yöntemini söyledi... Cildiniz ay gibi parlayacak

Pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenler ama bunu nasıl yapacağını bilemeyenler müjde! Pürüzsüz cildin sırrı ortaya çıktı! Canan Karatay bunun da yöntemini söyledi… Cildiniz resmen ay gibi parlayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Sağlıklı yaşamla alakalı yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez de pürüzsüz bir cilt için önerilerde bulundu. Özellikle de kadınlar için önemli olan cilt sağlığı, her geçen gün farklı yöntemlerle karşımıza çıkarken Karatay, en kolay yolu açıkladı. Bu yöntem sayesinde cildiniz ay gibi parlayabilir.

DÜZENLİ KULLANIMDA MUCİZEVİ ETKİ

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı beslenmenin yanı sıra sağlıklı cilt için de tavsiyelerde bulundu. Cildine önem gösterenler, pürüzsüz olmasını isteyenler bu yöntemi deneyebilir. Karatay, cilt sağlığını oldukça iyi yönde etkileyen bir sabun önerisi yaptı. Bu sabunun düzenli kullanılması sonucunda mucizevi etkilerin görülebileceğini de ifade etti.

yeni-proje-003.jpg

ZEYTİNYAĞLI SABUN

Karatay’ın tavsiyelerine göre pürüzsüz bir cilt isteyenler yeşil kalıp sabun kullanmalı. Zeytinyağlı sabun olarak geçen bu sabun, zararlı kimyasallar barındırmayan, doğal ve saf bir sabundur. Cildi derinlemesine temizlerken cildin doğal yağ dengesini de korur.

Cildi neme doyuran zeytinyağlı sabun, aynı zamanda yumuşacık bir cilt oluştururken, erken yaşlanma belirtilerini de aza indirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN