Sadece Bir Mandal İle Ağrılardan Kurtulmak Mümkün! İşte Ağrıları Azaltan Mandal Yöntemi

Sadece Bir Mandal İle Ağrılardan Kurtulmak Mümkün! İşte Ağrıları Azaltan Mandal Yöntemi

Çoğu insan muhtemelen sahip oldukları her küçük ağrı için doktora gitmez. Genellikle kendi kendine geçeceğini düşünürüz. Yine de, ağrıyı azaltmak söz konusu olduğunda meseleleri kendi elinize alabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey basit bir mandal. Acıyı azaltmak için mandalla ne yapabilirsiniz ? Pekala, çok kolay: Mandalı kulağınızın belirli bölümlerine sabitlersiniz.

Mandaldan başka bir şey kullanmadan ağrınızı dindirecek bu akıllı numarayı sizler için bir araya getirdik. Sadece mandal yardımı ile vücudunuzun her hangi bir bölgesinde bulunan ağrılardan kurtulma imkanına sahip olabilirsiniz.

AKUPUNKTUR YÖNTEMİ

Bu, doğası gereği akupunktura çok benzeyen bir numaradır. Bir refleksolog veya kulaklar ve refleksler konusunda tıp uzmanı olan Helen Chin Lui, her kulağın tüm vücuda bağlı olduğunu, yani aynı zamanda sinir sisteminize de bağlı olduğunu açıklıyor. Chin Lui, ağrıyı gidermek için mandalı hangi noktalara tutturmanız gerektiğini gösteriyor. Bu altı noktanın her biri, vücudunuzun belirli bir bölümündeki ağrı veya sızı ile bağlantılıdır. Kulağınıza bu noktaya baskı uyguladığınızda, vücudunuzun ilgili bölgesindeki ağrınız fark edilir derecede azalacaktır. Kulaktaki altı basınç noktasının nerede bulunabileceğini görmek için aşağıdaki resme bakın.

haberici.jpg

BASINÇ NOKTASI 1

Kulağınızın üst kısmı sırtınıza ve omuzlarınıza bağlıdır. Omuzlarınızdaki gerilimi azaltmak istiyorsanız, bir mandalı bu noktaya yaklaşık bir dakika sabitleyin. Ağrınızı azaltmak için bunu günde birkaç kez tekrarlayın.

BASINÇ NOKTASI 2

İkinci basınç noktası iç organlarınıza bağlıdır. Tabii ki, organlarınızdan birinde çok fazla ağrı çekiyorsanız mutlaka bir doktora gitmelisiniz. Ancak, biraz rahatsızlık duyuyorsanız veya hafif bir ağrı hissediyorsanız, 2 numaralı noktaya bir mandal takabilirsiniz. Ağrıyı azaltacaktır.

BASINÇ NOKTASI 3

Bu nokta eklemlerinizdeki ağrı ve sertlik ile bağlantılıdır. Bu acıyı veya baskıyı bir mandal yerleştirerek veya bu baskı noktasını sıkarak rahatlatabilirsiniz.

BASINÇ NOKTASI 4

Bu basınç noktası sinüslerinize ve boğazınıza bağlıdır. Örneğin, soğuk algınlığınız veya sinüs enfeksiyonunuz olduğunda, bu basınç noktasına baskı uygulamak gerginliği gidermeye yardımcı olabilir. Bir mandal da boğaz ağrısını hafifletmeye yardımcı olabilir.

1.jpeg

BASINÇ NOKTASI 5

Kulak memenizin hemen üzerindeki nokta sindiriminizle bağlantılıdır. Bu noktaya baskı uygulamak için bir mandal kullanmak, sindirim problemlerini ve küçük mide sorunlarını azaltmaya yardımcı olabilir. Ayrıca, sindiriminde sıklıkla sorun yaşayan biriyseniz, bu yöntemi önleyici bir önlem olarak da kullanabilirsiniz.

BASINÇ NOKTASI 6

Kulağınızın en alt kısmı, vücudunuzun en önemli iki parçasına bağlı olan noktadır: kalbiniz ve başınız. Kulak memenize basınç uygulayarak kalp sağlığınızı iyileştirebilir ve kafanızdaki istenmeyen baskıyı azaltabilirsiniz. Bu yöntem, konu gerilim tipi baş ağrılarını gidermeye geldiğinde oldukça etkili olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN