Sarımsak mucizesi! Parmağınıza bantlayın mucizeyi gözlerinizle görün: Bağımlısı olacaksınız

Sarımsak mucizesi! Parmağınıza bantlayın mucizeyi gözlerinizle görün: Bağımlısı olacaksınız

Tarih boyunca insanlık sarımsağı faydalı bulmuş ve hastalıkların tedavisinde kullanmıştır. Antioksidan özelliği olan sarımsak kansere karşı da koruyucu rol oynuyor. Evlerimizde yemeklerimizi aromalandırmak için sık sık kullandığımız sarımsağın hiç bilinmeyen yöntemini haberimizde derledik....

Öksürük, bir şey boğazınızı veya solunum yollarınızı tahriş ettiğinde vücudunuzun tepki verme şeklidir. Bir tahriş edici, beyninize mesaj gönderen sinirleri uyarır. Beyin daha sonra göğsünüzdeki ve karnınızdaki kaslara, tahriş ediciyi zorlamak için ciğerlerinizdeki havayı dışarı itmelerini söyler. Öksürük vücudunuzun iyileşmesine ve kendini korumasına yardımcı olur. Genellikle yakalandığımız öksürükten bal, ıhlamur, soğan yada turp bal gibi karışımlardan kurtulmaya çalışırız. Ancak Koreliler öksürükten kurtulmak için sarımsak tedavisini kullanıyorlar.

Sarımsak, yazılı tarihin başlangıcından beri hem tıbbi olarak hem de gıda veya tatlandırıcı olarak kullanılmıştır. Sarımsak dünyanın birçok yerinde yetişir ve güçlü kokusu ve lezzetli tadı nedeniyle yemek pişirmede popüler bir malzemedir. Bununla birlikte, antik tarih boyunca, sarımsağın ana kullanımı, sağlık ve tıbbi özellikleri içindi. Sarımsak, birçok yemeğin lezzetini yükseltebilir. Tabii ki, size sarımsak kötü nefes veriyor, ancak bu küçük bir fedakarlığı göstermelisiniz. Çünkü sarımsak mineraller ve vitaminlerle doludur. Bu soğanlı bitki, diğerleri arasında A, B, B1, B3, B5, B6 ve C vitaminlerini içerir. Ayrıca manganez, fosfor, bakır ve kalsiyum minerallerini içerir.

whatsapp-image-2022-11-26-at-09-26-37.jpeg

SARIMSAK MUCİZESİ! PARMAĞINIZA BANTLAYIN MUCİZEYİ GÖZLERİNİZLE GÖRÜN: BAĞIMLISI OLACAKSINIZ

Korelilerin tohum tedavisi olarak adlandırdığı akupunktur yöntemi ile sarımsak sayesinde öksürükten kurtulmak mümkün. Akupunkturun özellikle ağrılar üzerindeki olumlu etkisi artık tıp dünyasında da kabul görüyor. Alternatif şifa yöntemi olan sujok basit, kolay ve etkili sonuçlar verir. Sujok terapisinde avuç içi ve ayak vücuttaki tüm organları/meridyenleri temsil eder. Su el demektir, jok ise avuç demektir. Sujok diğer terapilerle birlikte de yapılabilir ve hiçbir yan etkisi yoktur. geliştirilen bu terapi %100 güvenli, basit ve hastalar tarafından bile uygulanması kolaydır. Eller ve ayaklar, vücudun tüm organlarına ve bölümlerine karşılık gelen aktif nokta sistemlerinin yerleri olduğundan, bu noktaların uyarılması tedavi edici bir etki yaratır. Bu yöntem evrenseldir. Sujok yardımıyla çeşitli hastalıklar tedavi edilebilir. Tedavi süresince herhangi bir önlem alınmasına gerek yoktur. Terapi doğal olduğundan ve yalnızca vücudun içindeki ve çevresindeki doğal güçleri iyileştirdiğinden, aynı zamanda bilinen en güvenli terapilerden biridir.

whatsapp-image-2022-11-26-at-09-26-55.jpeg

ÖKSÜRÜĞÜN ÇARESİ: SARIMSAĞI BAŞ PARMAĞA SARMAK

Sujok sarımsak yöntemi sıklıkla nezle, grip, öksürük, soğuk algınlığı ve burun tıkanıklığı gibi şikayetler için kullanılıyor.

Uygulanışı:

Yapmanız gereken tek şey bir diş sarımsak almak. Sarımsağı soyduktan sonra yukarıdaki ilk resimde görüldüğü gibi dik bir şekilde ortadan ikiye kesmek. Daha sonra yukarıdaki ikinci resimde görüldüğü gibi kesilen kısım baş parmağa gelecek şekilde bir yara bandı yada gazlı bezle sabitlenir.

whatsapp-image-2022-11-26-at-09-27-20.jpeg

Kadınlar için sağ el, erkekler için ise sol el başparmağına uygulamayı yapmak önerilmektedir. Bu şekilde 8 saat kalması gerekiyor. Bu yöntemde ayrıca her yarım saatte bir 3-5 dakika üzerine bastırılarak ovulur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN