Siğilin üzerine sürün mucizeye tanık olun! Dağda taşta her yerde yetişiyor... Hem cilde, hem romatizmaya her şeye iyi geliyor

Siğilin üzerine sürün mucizeye tanık olun! Dağda taşta her yerde yetişiyor... Hem cilde, hem romatizmaya her şeye iyi geliyor

Cilt siğillerini geçirmenin en etkili yollarından biri dağ çileğidir. Türkiye'nin bir çok bölgesinde yetişen dağ çileği vatandaşlar tarafından toplanarak pazarlarda satılıyor. Siğilleri geçirmenin yanı sıra bir çok derde deva olan bu çilekler taze yada kurutulmuş olarak da tüketebiliyor..

Dağlarda kendi kendine yetişen dağ çileği, başta kanser olmak üzere bir çok hastalığa şifa olur. Cilt hastalıklarına da iyi geldiği bilinen ve yıllardır çeşitli tedavilerde kullanılan dağ çileği vitamin bakımından da oldukça zengindir. Cilt siğilleri üzerinde olumlu bir etkiye sahip olan dağ çileğinin aynı zamanda idrar söktürücü özelliği bulunur.

dag.jpg

FAYDALARI SAYMAKLA BİTMEZ

Romatizma ağrılarını azaltma konusunda da akla ilk gelen besinlerden biri olan dağ çileği, ateş düşürme etkisinin yanı sıra sinirleri güçlendirirken, bağırsak kurtlarıyla da mücadele eder.

sagg.jpg

Antioksidan özellikleri sayesinde çeşitli hastalıklara karşı koruyucu rol oynayan dağ çileği, grip, kanser gibi hastalıklara karşı da direnci artırır. Ayrıca kan dolaşımını düzenleyerek damar tıkanıklığı, kalp krizi gibi sorunlardan korunmada etkili oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN